Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tenerife vulkánja

Cafe Teide BudapestCafe Teide Budapest a térképen

2019. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. november 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kolosy tér feletti dombon lévő irodanegyed kávézója. Így a név - Teide a Kanári-szigeteken Tenerife híres vulkánja, egyúttal Spanyolország legmagasabb pontja - annyiban találó, hogy ez a kávézó is egy magaslaton található.
A bejárat előtt kiülős terasz napernyőkkel; ottjártamkor éppen felhőszakadás volt, emiatt érthető módon a terasz pillanatok alatt kiürült, a vendégek védett helyre menekültek be.
A benti rész barátságos, kényelmes, a kávén kívül többféle ételt is kínálnak, ezúttal a környékbeli dolgozók reggelizni, ebédelni és uzsonnázni is tudnak itt. Napi leves 570 Ft, ottjártamkor karfiolkrém (a másik leves már elfogyott), főétel 1390 Ft, 2 fogásos menü 1980 Ft, saláták 1390-1590 Ft között, amit egyéni ízlés szerint is össze lehet állítani. Azért a jómódú budai helyszín és a monopolhelyzet meglátszik az árazáson, nem éppen a legolcsóbb hely, ha mondjuk valaki itt dolgozóként minden nap itt szeretne ebédelni...
Vannak még szendvicsek (hideg, meleg), pogácsa (260 Ft), croissant (350/450 Ft), valamint 4-5 féle desszert (590-850 Ft).
Az ételek frissek, finomak, jól néznek ki, de átlagos vagy annál kisebb adagok. Segafredo kávét főznek, hagyományos pörkölésű, karakteres, élénkítő, a cappuccino 490 Ft-ba került. Az ételeket és a kávékat is lehet elvitelre is kérni.
Barátságos, udvarias kiszolgálás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
Cafe Teide Budapest - Külső képCafe Teide Budapest - BelsőCafe Teide Budapest - BelsőCafe Teide Budapest - BelsőCafe Teide Budapest - Étlap/itallapCafe Teide Budapest - Étlap/itallapCafe Teide Budapest - Étlap/itallapCafe Teide Budapest - Étel/italCafe Teide Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
05.17-20.
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
142.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval