Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Átlagos ebéd, vegyes benyomások

Cafe Vian - Gozsdu BudapestCafe Vian - Gozsdu Budapest a térképen

Átlagos 2015. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. január 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A 3 Vian Café közül ez tetszett a legkevésbé, a másik kettőben (Bazilika/Arany János utca, ill. Liszt Ferenc tér) már többször jártam. Ami közös mindhárom helynél, hogy kedvező áron lehet 2 vagy 3 fogásos ebédmenüt enni.
A menüvel ellentétben az italok viszont meglehetősen drágák, ezért a legtöbben csak egy pohár csapvizet kértek.
Hétköznap ebédidőben jártunk itt, rajtunk kívül is elég sok vendég volt, nemcsak magyarok, hanem külföldiek is, inkább a fiatalabb 20-30-as korosztály.
3 féle levesből és 3 féle főételből lehet választani, melyek közül az egyik általában egy tészta, a másik valamilyen tartalmasabb saláta, míg a 3. egy húsos étel. Én ez utóbbit választottam, rántott csirkemellet rizibizivel és tejfölös uborka salátával. A levesek közül húsgaluska levest kértem, egy csészényi adagot hoztak ki. A galuska valószínűleg darált csirkemell filéből készült, de nem nagyon lehetett benne érezni a húst.
A főételben a csirke kissé rágós és ízetlen volt.
A desszertet kihagytam.
A felszolgáló hölgy gépiesen és elég unottan viselkedett, nem volt egy mosoly sem az arcán, a szemkontaktust sem lehetett vele felvenni. A fizetéskor egy férfi felszolgáló érkezett, aki a hölggyel ellentétben normális és udvarias volt.
A mosdó az alagsorban egy lépcsőn érhető el.
A dohányosok számára egy fedett teraszt biztosítanak, amit egy tolóajtóval zárnak el a nemdohányzó terasztól, azonban ha az ajtó nyitva marad (a felszolgáló hölgy nyitva hagyta 2 alkalommal is), akkor átjön a füst a másik helyiségbe, ami eléggé zavaró.
Összességében nem nyerte el a tetszésemet a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (15)
Cafe Vian - Gozsdu Budapest - Étel/italCafe Vian - Gozsdu Budapest - BelsőCafe Vian - Gozsdu Budapest - BelsőCafe Vian - Gozsdu Budapest - Étel/italCafe Vian - Gozsdu Budapest - BelsőCafe Vian - Gozsdu Budapest - BelsőCafe Vian - Gozsdu Budapest - MosdóCafe Vian - Gozsdu Budapest - BelsőCafe Vian - Gozsdu Budapest - Külső képCafe Vian - Gozsdu Budapest - Külső képCafe Vian - Gozsdu Budapest - Külső képCafe Vian - Gozsdu Budapest - Külső képCafe Vian - Gozsdu Budapest - Külső képCafe Vian - Gozsdu Budapest - BelsőCafe Vian - Gozsdu Budapest - Étlap/itallap

Cafe Vian - Gozsdu további értékelései

2014.04.28üzleti partnerrel
Már csak azért is kiakartam próbálni milyen a Café Vian sorozat harmadik és legifjabbik tagja és mivel a legifjabbik ez a kisebb is, már beltérileg, de ez senki ne tévessze nem, mert igazán hangulatos, bensőséges plusz az udvarrésze zseniális hangulatot kölcsönöz a helynek. Ha babakocsival...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Tavaszi wellness élmény
Tavaszi wellness élmény
2024.06.28-ig
Alfa Hotel Miskolctapolca
66.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től bővített félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!