Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szombat délelőtti felpörgés

Caffé Vergnano - Corvin Plaza BudapestCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest a térképen

Kiváló 2023. februárban járt ittÉrtékelt: 2023. március 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Café Vergnano újabb egysége nem a Corvin Plaza épületén belül, hanem a hátsó kijáratnál, pontosan a sarkon, a Corvin sétány kezdeténél egy modern lakóépület sarkát foglalja el, szóval igazán jó a lokáció. Korábban egy másik lánc kávézója működött itt emlékeim szerint. A kávézó kifejezetten népszerűnek tűnt, szombaton délelőtt vadászni kellett a szabad asztalra, folyamatosan jöttek az újabb vendégek. Hatalmas volt a nyüzsgés, fiatalok, gyerekesek, külföldiek, idősebbek, barátnők, több generáció gyűlt itt össze jó hangulatban.
A rendelés és a fizetés a pultnál történik, utána figyelni kellett, hogy mikor készül el a kávé, mert ha nem a pulttal szemben van az asztalod, akkor nem veszed észre és nem is hallod meg a jelzést. Tradicionális olasz kávét főznek, melyet ízletesnek, de egyúttal karakteresnek is találtam. Ezúttal egy időszakos ízesített változatot sütőtökös Pumpkin Spice Lattét (1150 Ft) ittam, mellé egy szalámis szendvicset (1350 Ft) kértem, melyet kérésemre meg is grilleztek. Nincs kötelező szervizdíj. Többféle süteményt, péksütit is lehet enni a kávék mellé.
A berendezés kellemes, barátságos. Sok asztaluk van.
A székek és asztalok vendégek általi átrendezése következtében a pultot nehéz volt megközelíteni az egyik oldalról.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (17)
Caffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - EgyébCaffé Vergnano - Corvin Plaza Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
2024.05.31-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
2024.05.17-ig
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval