Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A zöld kávézó

California Coffee Company - Liszt Ferenc tér BudapestCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest a térképen

Átlagos 2016. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A California Coffee Company nekem az amerikai életérzést juttatja eszembe. Olyan ez a lánc a kávéban, mint a gyorséttermek terén a McDonalds' vagy a Burger King. Mindegy, hogy melyikbe mész be, ugyanaz a színvilág, dizájn, étel- és italkínálat fogad. Uniformizált kávézó egy uniformizált világban... én jobban szeretem a kisebb, emberközelibb, barátságosabb megoldásokat.
A személyzet visszafogott, kissé gépies mozgású, a személyesség nekem hiányzik itt egy kicsit. Árak tekintetében egyáltalán nem olcsó a hely. A kávék választéka széles, általában 3 féle mennyiségben lehet a forr italokat kérni. Az ízesítést mindenki maga végezheti az önkiszolgáló pultnál. Nincs az asztaloknál felszolgálás, a pultnál kell rendelni.
Egy közepes cappuccino 690 Ft, egy sajtos bagel 590 Ft. Ha jól emlékszem, ez volt az egyik legolcsóbb szendvicsük, bőven vannak ennél drágábbak is. A bagel tésztája kissé száraz, morzsalékos volt, ez rontott az értékén (talán a túlzott hűtés miatt?), a töltelék viszont finom volt. Bankkártyával is lehet fizetni. Már reggel 8 órakor nyitva vannak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
California Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - BelsőCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - Külső képCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - Külső képCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - EgyébCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - Étel/italCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - Étel/italCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - EgyébCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - BelsőCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - BelsőCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - BelsőCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - BelsőCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - BelsőCalifornia Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest - Belső

California Coffee Company - Liszt Ferenc tér további értékelései

2020.03.08a párjával
Nem szoktam én öltönyben kávéházba járni, de ez a nap más, mint a többi. Valentin napon színházba vittem a párom. Előtte volt még elegendő időnk, hogy a Liszt Ferenc téren betérjünk egy kávé-süti kombóra a California Coffee Company-ba. Csalódnunk kellett, hogy pont Valentin napon ilyen gyér volt...
Népszerű szállások a környéken
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.20-ig
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
34.105 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással