Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rossz konyha, drága étterem

Carmel Kóser Étterem BudapestCarmel Kóser Étterem Budapest a térképen

Gyenge 2016. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Zsidó fesztivál volt az utcában, mindenhol sóletet árultak a sátrakban. Végig is néztük a kínálatot, de szörnyű volt, inkább gersli főzeléknek tűntek, annak is száraz volt, lehet, hogy több napos, ezért megkérdeztük,hogy melyik éttermet javasolnák. Ezt a Carmel éttermet mondták, hogy itt a legjobb a sólet.
Már amikor lementünk a pincébe a lépcsőn elfogott bennünket a bizonytalanság a látvány miatt. Egy hangulattalan cső pince étterembe jutottunk, lelakott berendezéssel.
Megkaptuk az étlapot, amin az állt, hogy sólet... Semmi egyéb, ezért megkérdeztük, hogy mivel adják, libacombbal? Valami füstölttel? Közölték, hogy "marhahússal". Ezen meglepődtünk, de nem akartunk akadékoskodni, hogy a zsidó ünnepen semmi más választék nincs....?

Rendeltünk két sóletet hát és vártunk, vártunk, vártunk. Tudomásunk szerint a sólet készétel, mire kell várni?

Végre megérkezett. A sólet tetején árválkodott 1 vékony szelet sült marhaszegy, kb. 5 dkg. és egy fél tojás, amit frissen főztek meg, nem a sólettel sült együtt. Magának a sóletnek semmi füstölt íze nem volt, maximum megsózták és kész. Sűrű krémes állagú volt, színe semmi. Íze inkább tegnapelőtti, mint friss.
Szó nélkül megettük, majd rendeltünk két hatlapos süteményt. Kihoztak helyette egy diós "Eszterházy" tortát, ami ehetetlenül édes vajkrémmel volt töltve. Ezt már otthagytuk.
Egyébként is untuk az étteremben lévő egymást ismerő családok kiabálását, kértük a számlát, ez az ebéd két hosszúlépéssel együtt 12000 Ft-ba került.

Ide se megyünk többet, sajnáljuk, hogy egy eredeti kosher étteremben sem lehet bízni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos

Carmel Kóser Étterem további értékelései

2016.06.04barátokkal
Kellemes hely, finom magyaros ételekkel, amiket nem tudnék kritizálni, minden nagyon ízletes volt, igaz, az árak kicsit borsosak. Bár a megrendelt vacsorára kellett kicsit várni,a pincér kedves és előzékeny volt. Az egyetlen meglepetés a felfedezés volt, hogy az étlapon feltüntetett árak nem...
2013.05.03a párjával
Gyenge
A szakácsot megérné lecserélni! Egy gyengébb menzán is jobb a húsleves. Még egy átlagos salátát sem képesek összeütni, helyette savanyú és fokhagymás uborka, ecetes paprika a zöldsaláta köret. A gyümölcslevest akár a befőttes üvegből is kiönthették volna, semmi különbség. Viszont extrém drága!
Népszerű szállások a környéken
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Júniusi áreső
Júniusi áreső
06.01-30.
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
61.218 Ft / 2 fő / 2 éj-től büféreggelivel
Oxigén Family Hotel Noszvaj - Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Oxigén Family Hotel Noszvaj
Kérd ajánlatunkat!
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval