maska étterem értékelései

Értékelései
13
41
60
81
1
1
11

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg maska értékeléseit!

Olvasd el maska étterem értékeléseit!

Évtizedek óta tartja a színvonalat -

Aranyfácán Vendéglő Sopron

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 28.
Életünk különböző szakaszaiban amikor Sopronban vagyunk, mindig visszatérünk ebbe a vendéglőbe és még soha nem csalódtunk! A konyha kitűnő, a kiszolgálás gyors, az ár-érték arány is megfelelő. Hétközben naponta menü is van, ami szintén nagyon ízletes, hétvégi napokon általában tele van, foglalni kell asztalt.
Megosztom
A Baracsi halászcsárda még mindig jó! -

Baracsi Halászcsárda Baracs

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 9.
Régebben nyaranként többször utaztunk 80 km-t a halászléért. Több éve nem voltunk arra, most arra jártunk, beugrottunk újra egy halászlére. Mi már nagyjából bejártuk az ország összes halászcsárdáját, tehát van összehasonlítási alapunk. Megállapítottuk, hogy ez a halászcsárda még mindig a topon van, ami a halászlét illeti, három okból is.
Megosztom
Kár, hogy 200 km-re van tőlünk! -

Aranypatkó Csárda Orosháza

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 10.
Évekkel ezelőtt jártunk arra, akkor még nem volt ilyen jó hely ez az étterem, de akkor is jó zöldborsó levest ettünk egy déli menüben. Most meglátogattuk Gyopáros fürdőt, és emlékezve a zöldborsó levesre, rögtön az érkezésnél beültünk ebédelni. Megláttunk egy különlegességet az étlapon, a Csorba levest.
Megosztom
A szakács menjen sürgősen továbbképzésre! -

Harcsa Csárda Százhalombatta

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma beültünk egy halászléra a Harcsába. Kár volt. Lehet, hogy nekünk van mihez viszonyítani [moderálva - a szerk. ] de a mai halászlé. . . . hát éppen meg lehetett enni. Volt vmi savanyú mellékíze is. Utána a fahéjas palacsinta. . . hát szóval tisztán fahéjat két kanállal nem rakunk bele a palacsintába. Először össze kell keverni cukorral, és hagyni, hogy a meleg palacsintában felolvadjon.
Megosztom
Hosszú évek óta tartja a színvonalát! -

Szikla Falatozó & Pince Budaörs

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Az étterem egy régi családi sváb borpincéből az idők során étteremmé alakult hely. Hűen őrzi a borpince hangulatát és nagyon hangulatos kerthelyisége is van, nyáron tele virággal. Jelenleg is a tulajdonos család üzemelteti, kiválóan! Közel s távol nem találni ilyen autentikus helyet, ilyen jó konyhával.
Megosztom
Részünkről soha többet Spicy Fish, jó szakácsok máshol is vannak.... -

Spicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A sok jó véleményt olvasva döntöttünk úgy, hogy meglátogatjuk az éttermet. Sikerült helyet kapnunk ebédre, és kaptunk két gyönyörű étlapot, végig megnyerő fotókkal, kínai és magyar nyelven is, elég magas árakkal.
Megosztom
Kiváló konyha - modern belső -

Stadt Étterem & Kávézó Budakeszi

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 2.
Vasárnapi ebéd a Stadt étteremben, első látogatás. A telefonos foglalással semmi probléma,az étterem nem nagy,de hely még volt vasárnap délben is. Ízlésesen berendezve, szürke-fehér variáns színekkel, kicsit talán sűrűn állnak az asztalok, de el lehet férni. Tisztaság, rendezettség. Az étlap két fő részből áll, a jelenlegi ajánlat és az állandó ételek.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnapi ebédre ültünk be az étterembe, amely tele volt vendégekkel. Ennek ellenére kaptunk a sarokban egy kétszemélyes asztalt, és a felszolgálás is megfelelő volt, kis várakozással. Rendeltünk egy paradicsomlevest, amely jóízű volt, és egy erőlevest, amely még húslevesnek is gyenge lett volna. Mintha pótolták volna a mennyiséget vízzel a főzés későbbi szakaszában.
Megosztom
Gyenge halászlé, hangulatos kerthelyiség. -

Halászkert Étterem Balatonfüred

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28.
Már régen meg akartuk látogatni a helyet, mivel nagy halászlé kedvelők vagyunk, ezért jól ismerjük országunk halászcsárdáit. Erről csupa jót olvastunk, de sajnos csalódnunk kellett. Balatonfüreden töltöttük a hétvégét, vasárnapi ebédre ültünk be a Halászkertbe.
Megosztom
Nem tudnak főzni - de a hely kiváló! -

Akasztói Horgászpark & Halascsárda Akasztó

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnap délben tele volt a halascsárda, mi ebédelni érkeztünk, végül kis várakozás után lett helyünk kinn a tó partján egy kényelmetlen fából egybe-ácsolt pad-asztalnál. Nagy halászlé kedvelők vagyunk, jóformán minden halászlét kínáló éttermet ismerünk országunkban, és rangsoroltuk is már őket.
Megosztom
6 oldalon / 60 találat


TérképX