maska étterem értékelései

Értékelései
13
38
56
73
1
1
11

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg maska értékeléseit!

Olvasd el maska étterem értékeléseit!

maska értékelései

Hosszú évek óta tartja a színvonalát! -

Szikla Falatozó & Pince Budaörs

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Az étterem egy régi családi sváb borpincéből az idők során étteremmé alakult hely. Hűen őrzi a borpince hangulatát és nagyon hangulatos kerthelyisége is van, nyáron tele virággal. Jelenleg is a tulajdonos család üzemelteti, kiválóan! Közel s távol nem találni ilyen autentikus helyet, ilyen jó konyhával.
Megosztom
Részünkről soha többet Spicy Fish, jó szakácsok máshol is vannak.... -

Spicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A sok jó véleményt olvasva döntöttünk úgy, hogy meglátogatjuk az éttermet. Sikerült helyet kapnunk ebédre, és kaptunk két gyönyörű étlapot, végig megnyerő fotókkal, kínai és magyar nyelven is, elég magas árakkal.
Megosztom
Kiváló konyha - modern belső -

Stadt Étterem & Kávézó Budakeszi

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 2.
Vasárnapi ebéd a Stadt étteremben, első látogatás. A telefonos foglalással semmi probléma,az étterem nem nagy,de hely még volt vasárnap délben is. Ízlésesen berendezve, szürke-fehér variáns színekkel, kicsit talán sűrűn állnak az asztalok, de el lehet férni. Tisztaság, rendezettség. Az étlap két fő részből áll, a jelenlegi ajánlat és az állandó ételek.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnapi ebédre ültünk be az étterembe, amely tele volt vendégekkel. Ennek ellenére kaptunk a sarokban egy kétszemélyes asztalt, és a felszolgálás is megfelelő volt, kis várakozással. Rendeltünk egy paradicsomlevest, amely jóízű volt, és egy erőlevest, amely még húslevesnek is gyenge lett volna. Mintha pótolták volna a mennyiséget vízzel a főzés későbbi szakaszában.
Megosztom
Gyenge halászlé, hangulatos kerthelyiség. -

Halászkert Étterem Balatonfüred

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28.
Már régen meg akartuk látogatni a helyet, mivel nagy halászlé kedvelők vagyunk, ezért jól ismerjük országunk halászcsárdáit. Erről csupa jót olvastunk, de sajnos csalódnunk kellett. Balatonfüreden töltöttük a hétvégét, vasárnapi ebédre ültünk be a Halászkertbe.
Megosztom
Nem tudnak főzni - de a hely kiváló! -

Akasztói Horgászpark & Halascsárda Akasztó

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnap délben tele volt a halascsárda, mi ebédelni érkeztünk, végül kis várakozás után lett helyünk kinn a tó partján egy kényelmetlen fából egybe-ácsolt pad-asztalnál. Nagy halászlé kedvelők vagyunk, jóformán minden halászlét kínáló éttermet ismerünk országunkban, és rangsoroltuk is már őket.
Megosztom
Kiváló konyha - hangulatos hely -

Nyerges Vendégfogadó Hegykő

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Hegykőn a fürdő közelében vasárnap délben nagyjából minden vendéglátó tele van. Ha nem foglaltál előre helyet, jobb lesz, ha arrébb utazol ebédelni. Mi végignéztük az éttermeket, sehol nem volt hely, végül ide tévedtünk be, még soha nem voltunk itt, nem ismertük az éttermet. Már kivülről is nagyon csalogató a szép kis tornácával, tisztára meszelt régi falusias ház hangulatával, a virágokkal.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 12.
Budaőrs központjában átlagos étterem, kis kerthelyiséggel. A választék elég nagy, az ízek kifejezetten jók. Ettünk egy minestrone levest, egy lasagne-t, és egy Vezuvió pizzát két kis sörrel. Az tény, hogy nem a nagyevők adagja egyik sem, de átlagos mennyiségnek megfelel. A pizza tésztája az a kifejezetten vékony, ha valaki azt szereti, de ekkor már a széle általában kicsit keményre sül, ha meg nem ég.
Megosztom
Kiváló konyha - hangulatos hely -

Vasmacska Terasz Budapest

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha nyár - akkor teraszos, kertes étterem! Ennek jegyében kerestünk a közelben vasárnap ebédre éttermet, amikor felfedeztük ezt a helyet. Kicsit kalandos oda jutni, a Campona környékén az összes Duna partra lejáró utat most felbontották, behajtani tilos mindenfelé. Biciklivel a legideálisabb, a kerékpárút közvetlen mellette halad el.
Megosztom
Kiváló konyha - hangulatos hely -

István Tanya Vendéglő Budapest

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 11.
Voltunk itt már 15 évvel ezelőtt, akkor átlagos volt. Mivel most csupa jókat hallottunk felőle, gondoltuk meggyőződünk róla. És tényleg! Felújított,ízlésesen berendezett vendégtér, kis kertes udvar hozzá Budafok eldugott utcájában. A kiszolgálás kedves, mosollyal teli, udvarias, az étlap megfelelő választékú, minden fajta húsból ételek, különleges fogások is vannak.
Megosztom
6 oldalon / 56 találat


TérképX