Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Máltai varázslat

Caviar & Bull BudapestCaviar & Bull Budapest a térképen

Kiváló 2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Helyszín a Nagykörút Erzsébet körúti szakasza, a Corinthia Hotel Budapest épületének földszintjén, de az utcáról nyílik a bejárat. A környéket amúgy sem különösképpen fényűzőnek, sem tisztának nem mondanám, hétvégén esténként elég durva arcok is mozognak itt az utcán.
Ez Marvin Gauci máltai sztárséf budapesti referencia étterme, ugyanezen a néven Máltában is van egy klasszis étterme.
Az étterem a hét minden napján nyitva tart, de kizárólag vacsoraidőben. Felső árkategóriás, luxus étterem a fine dining jegyében. A degusztációs menü 20ezer Ft-ról indul, persze italok és szervizdíj nélkül, de van ennél drágább is, de ha inkább az étlapról válogatunk, akkor is mélyen bele kell nyúlni a pénztárcába, hiszen az előételek 5000 Ft körül, a főételek 8-15ezer Ft körül mozognak, igaz, ebben olyan csúcskategóriás fogásokat vonultatnak fel, mint a Black Angus Rib Eye Steak (AAA kategóriás), többféle kaviár, homár, friss osztriga és efféle ínyencségek. Molekuláris fogásokat is készítenek, ezt már inkább a gasztro-zombiknak ajánlanám.
Elegáns, patyolat-tiszta, részletgazdag belső tér, természetesen légkondicionált, részletekbe menően megkomponált és kidolgozott miliő, ami nekem egy kicsit szokatlan, nem ilyen környezetben mozgok a hétköznapokon. Ezt nyilván a személyzet is levette, de valószínűleg betévedt már ide csodabogár is, végig maximális odafigyeléssel foglalkozott velem a pincérem, igen, itt minden vendégnek, pontosabban asztalnak személyes pincére van, aki be is mutatkozott, amikor odajött az asztalhoz.
Az étlap rövid, de ezen belül viszonylag sok az előétel (hideg és meleg is), viszont egyetlen desszertet sem láttam rajta.
3 előételt választottam, ami bőségesen elegendő is volt. A fotók szerintem magukért beszélnek, minden fogás élményszámba ment.
Amíg készültek az ételek, érkezett egy kis étvágygerjesztő, házi vajhab kalácsformában, friss házi kenyérrel, valamint egy ízesített olívacsepp, ami belül folyós volt. Ezt követően még érkezett egy kis grill-polipos, lazacos falatka a séftől.
Tempurázott tigrisrák (3 db) mangós-chilis-passió gyümölcsös raguval, friss saláta koktélparadicsommal, szarvasgombás házi ravioli, valamint libamáj mandarin kaviárral, csokoládéval és kakaóbabbal.
Egy palack ásványvíz 990 Ft. Ha valamibe nagyon bele akarnék kötni, ez a fogás szerintem egy kicsit édes lett, pedig én szeretem az édességeket, de a maguk helyén kezelve.
Az étterem meglepően nagy, az utcafronti terem után befelé folytatódik egy újabb, más dizájnt kapott teremben, ahol az akváriumban a homárok úszkálnak lekötözött ollóikkal, szomorú sorsukra várva.
A női mosdóban a falról James Bond, a 007-es ügynök vigyáz a hölgyek biztonságára.
Összegezve, nem mindennapi élmény különleges alkalmakra. Ha a csillagos éttermekkel összehasonlítom, azt kell mondjam, hogy egy kicsit túlárazottnak tartom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (43)
Caviar & Bull Budapest - Külső képCaviar & Bull Budapest - Külső képCaviar & Bull Budapest - BelsőCaviar & Bull Budapest - BelsőCaviar & Bull Budapest - BelsőCaviar & Bull Budapest - Étlap/itallapCaviar & Bull Budapest - Étlap/itallapCaviar & Bull Budapest - Étlap/itallapCaviar & Bull Budapest - EgyébCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - Étel/italCaviar & Bull Budapest - MosdóCaviar & Bull Budapest - MosdóCaviar & Bull Budapest - BelsőCaviar & Bull Budapest - BelsőCaviar & Bull Budapest - BelsőCaviar & Bull Budapest - BelsőCaviar & Bull Budapest - BelsőCaviar & Bull Budapest - BelsőCaviar & Bull Budapest - Étlap/itallapCaviar & Bull Budapest - BelsőCaviar & Bull Budapest - Étlap/itallapCaviar & Bull Budapest - Étlap/itallapCaviar & Bull Budapest - Külső képCaviar & Bull Budapest - Külső képCaviar & Bull Budapest - Külső képCaviar & Bull Budapest - Étlap/itallapCaviar & Bull Budapest - Étlap/itallapCaviar & Bull Budapest - Étlap/itallapCaviar & Bull Budapest - Külső képCaviar & Bull Budapest - Étlap/itallapCaviar & Bull Budapest - Külső kép

Caviar & Bull további értékelései

2022.01.17barátokkal
Kiváló
Egy máltai csúcsétteremlánc budapesti tagja a Corinthia Grand Hotel keretén belül. A beltér exkluzív, elegáns, de van benne egyfajta lazaság is, az ember nem érzi magát feszélyezetten. Kreatív, virtuóz nemzetközi konyhát visznek a molekuláris konyha megoldásaival színezve. Kínálnak többek...
2017.09.13családjával
Gyenge
Nagy várakozással tekintettem a vacsora elé, azt remélve, hogy ilyen drága helyen különleges gasztronómiai élményben részesülök.Annál nagyobb csalódás ért.A Garnélás Fettucine 3 db száraz garnélát és íztelen tésztát tartalmazott, amire alig jutott némi kis szósz.Meg sem ettem , a keresztbetett...
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
101.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval