2026. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. május 7.Ajánlom a helyet másoknak is!
Volt itt a Vas utca elején egy söröző sz Ódry Színpad meg a körút között, történelmileg fel is értékelődött, amikor a FreeSZFE küzdelmei folytak, és sokan naponta odajártunk etetni-ellátni a hőseinket, meg olykor benyakalni itt egy-egy sört is. Ezt is elmosta az idő, vietnami étterem, van a helyén. De hoi nincs vietnami étterem? Mindenhol van. Nem is baj. Hát így az ember öregkorára már nem változik, megtartja a begyepesedett szokásait, tehát itt is phot kértem marhahússal, meg rákos tésztát. Tulajdonképpen ez a menü, mint külön étlap jelzi is. A kirakatba ültem picike asztalhoz, lány meg fiú szolgál fel, nagyon helyesek, magyarul beszélni itt nem lehet. Nagyon felbőszített, hogy viszonylag sokat vártam, de aztán a levest meg a másodikat együtt hozták ki, ami nagyon bosszantó. Ez olyan hülye vietnami szokás, máshol is van ilyen. Megint nekiálltam magyarázni, aztán megint rájöttem, hogy felesleges, nem cél, nem akarom, hogy visszavigyék, akkor már legyen itt, ok. Leveshez csíra és citrom jött, fokhagyma és vágott paprika nem. Hát flakonból nyomtam bele ízesítőt. Amúgy jöttek, érdeklődtek, hogy ízlik... egy teljesen átlagos pho meg egy teljesen átlagos Mi Xao Tom, de tulajdonképpen jól megebédeltem. Ittam hozzá az akciósnak felkínált Gössert. Hát így menüsen meg akciósan 8767 forintot fizettem, ami azért sok. Itt és ezért. Szóval mindebből alakul ki a közepes minősítés.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()