2025. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2026. január 25.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A júliusi XI. kerületi kocsmatúránk sokadik állomása volt az Órákról nevezett söröző a Lágymányosi út egyik szuterénjében. Érdekesség, hogy szintén a budai oldalon, a Déli pályaudvar közelében szintén van egy azonos nevő Clock Pub. Ahogy beléptünk a kis ajtón, először a Dédi nappalijában találtuk magunkat, nehéz szőnyegek, sötét színű kárpitok, régi, de puha és süppedős fotelek, régi, megfakult családi fényképek gyűrűjében. Innen tovább ereszkedtünk a mély felé. A falakon nemcsak órákat láttunk, hanem mindenféle érdekes relikviát, emléktárgyat, szinte muzeális darabokat is. Cseh sörözőkből is származik jó pár felirat, tábla. A cseh vonal a sörkínálatban is szemmel látható, többféle üveges Bernard és Primator sört tartanak. A szintén cseh csapolt sörkínálat is tetszetős volt a csapatunk számára, s árban is barátságosnak találtuk. Svijany (1300 Ft), Primator szűretlen világos (1200 Ft), illetve Bohemia (1100 Ft), a korsóárakat adtam meg a zárójelben. A legtöbb röviditalt egységáron kínálják, a 2 centesek ára 600 Ft, a 4 centeseké 1200 Ft. Rövidekben alapvetően kommersza kínálat.
Ételek terén jóféle zsíros kenyeret kínáltak lilahagymával (450 Ft/egész szelet). Egy fiatal srác szolgált ki bennünket a pultban, laza jó arc volt, némiképpen elvarázsolódva. Összességében megadom az 5 pontot, sokat nyomott a latban nálam a hely különleges, egyedi hangulata.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Clock Söröző további értékelései
2016.12.26barátokkal
![]()
Az idei kocsmaturnék egyik legjobb élménye a Clock pub volt a Lágymányosi utcában. Először azt sem tudtuk, nyitva van-e a hely, mert kívülről nem úgy látszott. De mi határozottak vagyunk, ha inni akarunk, lementünk. Szívélyes fogadtatásban volt részünk. Meghitt, otthonos a beltér, kedves...
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
40.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül