Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csodás bonbonok a II. kerületben is

Cocó7 Csokoládé Bolt & Látványműhely - Pasaréti tér BudapestCocó7 Csokoládé Bolt & Látványműhely - Pasaréti tér Budapest a térképen

Kiváló 2022. októberben járt ittÉrtékelt: 2022. október 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy új felfedezés a Pasaréti téren! Kolodko-szobor, templom, cukrászda..., korábban Pasarét bisztró, Fragola... , amikor azt gondoltam, itt már mindent láttam, ami számomra érdemleges lehet, akkor pillantottam meg a fák árnyékában egy fagylaltozó nagypapát és unokáját. Cukrászdát sejtettem a közelben... valóban, itt volt egészen közel, a Pasaréti téri körforgalomnál, ahol a Kapy út felé kell felkanyarodni. A Cocó7 fantázianevű desszertház másik két egységét már többször felkerestem a Hattyú utcában, illetve a Böszörményi úton, a budai oldalon az I. és a XII. kerület után a II. kerületet is bevették. De a Bazilikánál az Édes Napok rendezvényen is már többször kóstoltam remek édességeiket.
A kínálatban szerepelnek újhullámos, francia stílusú sütemények, monocake-ek, mousse sütik, fagylalt, macaron, kézműves bonbonok.
A fagylalt gombóca 450 Ft, nem volt sok íz, de volt benne izgalmas, mégpedig a hibiszkusz, savanykás csipkebogyó, valódi C-vitamin forrás. Ezenkívül gyümölcsízek: narancs, sárgadinnye, vilmoskörte, mandula, illetve kávé. Erről jut eszembe, a kávéjuk is finom, minőségi.
A macaron darabja szintén 450 Ft, eléggé szűk volt a kínálat, vanília, citrom, 1 db málna, a többit már elvitték előttem a gyorsabb vásárlók. Frissesség oké, de az ízek kevéssé intenzívek, kicsit egyenformák voltak szerintem.
A bonbonokat nem kilóra kimérve, hanem darabáron kínálják, 350 Ft-ért. Ezeket kóstoltam most: néz-gesztenye, sárgabarack, málna. Mindegyik kitűnő volt, a csokoládé burok roppanós, a töltelék intenzív gyümölcsíz, egyik finomabb, mint a másik.
Nagyon kedves kiszolgálás.
A benti vendégrész nem nagy, de azért le lehet ülni normálisan. Terasz nincs, de az ablakok alatt végig padok vannak, párnázva, ide ki lehet ülni, amíg nincs túlságosan hideg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (8)
Cocó7 Csokoládé Bolt & Látványműhely - Pasaréti tér Budapest - EgyébCocó7 Csokoládé Bolt & Látványműhely - Pasaréti tér Budapest - EgyébCocó7 Csokoládé Bolt & Látványműhely - Pasaréti tér Budapest - EgyébCocó7 Csokoládé Bolt & Látványműhely - Pasaréti tér Budapest - EgyébCocó7 Csokoládé Bolt & Látványműhely - Pasaréti tér Budapest - EgyébCocó7 Csokoládé Bolt & Látványműhely - Pasaréti tér Budapest - EgyébCocó7 Csokoládé Bolt & Látványműhely - Pasaréti tér Budapest - EgyébCocó7 Csokoládé Bolt & Látványműhely - Pasaréti tér Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással