2025. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. december 21.Ajánlom a helyet másoknak is!
Új nyitású luxus csokoládézó a Nagymező utcában. Egyik estefelé hazafelé sétáltam, amikor feltűntek a kirakat mögötti fények, egy kis csokoládé manufaktúra. Látványműhelyként itt helyben készülnek a finomságok, praliné, bonbon, táblás csoki, kakaó, kandírozott narancs. Italok terén kávé különlegességek, forró csokoládé, tea. Egy kedves hölgy saját vállalkozásáról van szó, aki itt helyben készíti a csoki-finomságokat. A bonbonokat dekára lemérik, 100 gramm ára 4299 Ft, azaz egy darab kb. 500 Ft-ba kerül! Bizony az ABC-ben egy olcsóbb tábla csoki ára ennyi. Érdekes ízkombinációk, pl. sós pisztácia, pekándió, zserbó, feketeribizli és pisztácia kombinációja egy levél formában, karamella, a most divatos Dubai, málna-vanília és fehércsoki, eper és levendula, amaréna, banán és karamella, Marokkó, Pumpkin spice, azaz fűszeres sütőtök, tokaji aszú, mangó és passiógyümölcs, Oszmantusz barack, balzsamos málna, és ezzel még nem is teljes a lista! A 3 db általam választott bonbon ára összesen 1542 Ft volt. Kumkat, Marokkó és Dubai, ezúttal a Közel-Kelet varázslatos arab világát idéztük meg néhány csokoládé segítségével. Sikerült! Engem elvarázsoltak. Drága, de igazámn minőségi édességek.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()