Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Köszönjétek a lépcsőnek

Macskakő Coffee Inn BudapestMacskakő Coffee Inn Budapest a térképen

2023. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. január 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon hangulatos, különleges fekvésű pub az I. kerületben, a Lánchíd budai hídfő közelében, a Budai Vár alatt. Egy lépcső tetején található az ivó, előtte kis fedett terasz. A belső tér is igazán egyedi hangulatú, azonban a megvilágítás gyenge, félhomályos, a galériaszint belmagassága alacsony. A pultos nem sokat tudott a hely előéletéről, de annyit igen, hogy a 80-as évek óta működik itt kiskocsma, előtte pedig lakásként funkcionált. Én egy kis múlt századi cipészműhelyt például nagyon el tudtam volna ide képzelni.
A csapon lévő 4 féle sör közül a Drehert és a Pilsner Urquell-t ezúttal kihagytuk, kóstoltuk az Antl-t és a HB búzasört, ez utóbbit citromkarikával. A 2 korsó sör együtt 2250 Ft volt, jattal 2500 Ft. Az egyik sör punnyadt volt, mintha már nem lett volna friss, egy kicsit kellemetlen utóíze volt. Ha tudjuk, inkább másikat kérünk helyette. A búza viszont kellemes volt, bár nem tartozik kedvenc sörfajtáink közé. Az Antl-t egyébként kóstoltuk már korábban más helyen, és ott kellemes, jó csúszású volt. Tequilából van szélesebb, izgalmasabb kínálat, egyebekben fősodratú, kevéssé izgalmas és szolid az ital felhozatal. A tisztaság nem a hely erőssége, a mosdó elég lepattant hatást keltett.
A falat egyrészt zenei témájú képek, cikkek díszítették, másrészt a törzsvendégek, barátok humoros üzenetei papírcetliken. Nem hétköznapi megoldás, hogy a plafont újságpapírral vonták be.
A hely 3 és 4 pont között billeg, de a különleges hangulat miatt ezúttal felfelé kerekítettem.
A bejárattal szemben van egy nagyon jó fekvésű kis hotel, Carlton a neve, amely úgy tűnik, egy ideje bezárt. Sajnálom, mert korábban kifejezetten jó véleményeket hallottam róla.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (18)
Macskakő Coffee Inn Budapest - Külső képMacskakő Coffee Inn Budapest - MosdóMacskakő Coffee Inn Budapest - MosdóMacskakő Coffee Inn Budapest - EgyébMacskakő Coffee Inn Budapest - EgyébMacskakő Coffee Inn Budapest - Étel/italMacskakő Coffee Inn Budapest - BelsőMacskakő Coffee Inn Budapest - BelsőMacskakő Coffee Inn Budapest - BelsőMacskakő Coffee Inn Budapest - Étel/italMacskakő Coffee Inn Budapest - Étel/italMacskakő Coffee Inn Budapest - BelsőMacskakő Coffee Inn Budapest - BelsőMacskakő Coffee Inn Budapest - Külső képMacskakő Coffee Inn Budapest - Külső képMacskakő Coffee Inn Budapest - Külső képMacskakő Coffee Inn Budapest - Külső képMacskakő Coffee Inn Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
108.630 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval