Modern, új építésű épületben egy stílusos, lakberendező által kimunkált újhullámos kávézó Angyalföldön, a Róbert Károly körút és a Lehel út nagy kereszteződés közelében. A bejárat előtt árnyékolt terasz érdekes bútorzattal. Bent egy extravagáns külsejű, de egyébként igazán kedves fiatalember barista szolgált ki.
Kiderült, hogy a Madách téren működő legendás kávézó, a MYM, azaz My Little Melbourne "kistestvére" a Stay, így nem volt meglepő, hogy itt is kitűnő a kávé. Mindazonáltal az árazás korrekt. Az eszpresszó 690 Ft-ba került, nincs kötelező szervizdíj. Ételek terén a szintén prémium minőséget képviselő svéd Láget Pékség péksüteményeit kínálják. Véletlenül tértem be ide egy orvosi vizsgálat után, de nem bántam meg.