Coffeine Store & Co. - Árkád Budapest

13 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Pünkösdi élmények
Szárcsa Hotel Székesfehérvár - Őszi félpanziós Pihenés
Szárcsa Hotel Székesfehérvár

Coffeine Store & Co. - Árkád Budapest vélemények

119981
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4276 helyen első értékelőNépszerű író - 2502 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119981 feltöltött kép
Jó 2020. október 2.egyedül járt itt
Ha valaki igazán jó kávéra vágyik az Árkádban vagy az Örs vezér tér környékén, akkor szerintem ide érdemes betérni. Azt írják magukról a weboldalukon, hogy "a klasszikus amerikai coffeeshop stílust keverve a tradicionális kávéházi kultúrával jött létre a Coffeine Store & Co. ", bármit is jelentsen ez.
Coffeine Store & Co. - Árkád Budapest - Külső képCoffeine Store & Co. - Árkád Budapest - Külső képCoffeine Store & Co. - Árkád Budapest - Külső képCoffeine Store & Co. - Árkád Budapest - BelsőCoffeine Store & Co. - Árkád Budapest - BelsőCoffeine Store & Co. - Árkád Budapest - BelsőCoffeine Store & Co. - Árkád Budapest - Étlap/itallapCoffeine Store & Co. - Árkád Budapest - Étlap/itallapCoffeine Store & Co. - Árkád Budapest - Étel/italCoffeine Store & Co. - Árkád Budapest - Étel/italCoffeine Store & Co. - Árkád Budapest - BelsőCoffeine Store & Co. - Árkád Budapest - Étel/ital
Még több kép (9 db) >>