Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hamburger a serpenyőben

Cooltour Bar III. BudapestCooltour Bar III. Budapest a térképen

2019. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. november 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Népszerű, kiülős teraszos, evős-ivós, de tapasztalati alapon inkább ivós műintézmény a Mammut mögött, a sétálóssá nyilvánított Lövőház utcában, középtájékon.
A Cooltour további egységei találhatóak a Király utcában, itt 2 is, illetve a Nagymező utcában, bár azt nyitva még sosem láttam (esténként nem szoktam arrafelé járni).
Összességében kommersz italkínálat átlagos árfekvésben, Tuborg sört csapolnak, erről részleteket nem tudok, de a kiírás szerint összesen 8 féle sört csapolnak. A benti részben tipikus, inkább fiatalok, egyetemisták által kedvelt kocsma-hangulat, a falakon klasszikus filmekből vett ikonikus képsorok összemontírozva.
Az egyszerű bisztrós étlapon burgerek, klub szendvics, napi leves szerepel, valamint kínálnak napi menüt is (1290 Ft, 12-17 óra között). Nem volt egyértelmű, hogy a pultnál kell-e rendelni, vagy kijön a személyzet az asztalokhoz, minden esetre mivel sokan a pultnál rendeltek, én is így tettem.
A Bónusz Burger névre keresztelt akcióban (1490 Ft) egy ropogós bundás csirkemelles burger szerepelt, némi sült krumplival, káposzta salátával (köreteknek nem mondanám, adagra inkább csak kis ízelítők voltak), valamint egy korsó sör vagy limonádé, én ez utóbbit választottam.
A burger piros füles lapos fémserpenyőben érkezett, egy késsel beleszúrva. Magos szemle-buci, benne friss saláta, paradicsom, csemege uborka, jó minőségű a káposzta sali és a krumpli is, a burger kiadós, nagy adag.
Összességében laza, jó hangulatú, de nem egyedi hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (16)
Cooltour Bar III. Budapest - EgyébCooltour Bar III. Budapest - BelsőCooltour Bar III. Budapest - BelsőCooltour Bar III. Budapest - BelsőCooltour Bar III. Budapest - BelsőCooltour Bar III. Budapest - BelsőCooltour Bar III. Budapest - BelsőCooltour Bar III. Budapest - Étel/italCooltour Bar III. Budapest - Étel/italCooltour Bar III. Budapest - Étel/italCooltour Bar III. Budapest - MosdóCooltour Bar III. Budapest - BelsőCooltour Bar III. Budapest - Külső képCooltour Bar III. Budapest - Külső képCooltour Bar III. Budapest - Külső képCooltour Bar III. Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
56.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Irány a Balaton
Irány a Balaton
06.14-28.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval