Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyelviskola a pincében, nyitva van a büfé!

Cosmopolitan Nyelviskola & Café BudapestCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest a térképen

2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. május 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Cosmopolitan egy pár éve nyílt nyelviskola a Hegedűs Gyula utcában, Újlipótvárosban, pinceszinten, de a büféjük nyitva áll bárki járókelő vendég számára, nemcsak a nyelviskola tanulóinak. Hétköznap egészen estig nyitva tartanak, és szombaton is, amikor vannak nyelvórák.
Modern, IKEÁ-s skandináv stílusú berendezés, fiatalos, nem rideg egyáltalán. Elég sok ülőhelyük van, a nagyobb csapatok részére nagy közös asztal, de van pár 2-3 személyes asztalka is a falnál, valamint párnázott relax helyek a másik falnál.
Hagyományos olasz pörkölésű Miscela D'oro kávét főznek, bevallom, számomra ez a márka nem volt ismerős, de most már képbe hoztak, hogy egy Messina városbéli családi vállalkozáshoz köthető, az Urbano család már több mint 70 éve foglalkozik kézműves kávépörköléssel. A kávétól nem estem éppen hasra, erős, de kissé karcos, nincs benne lágyság, finomság. Egy eszpresszó 360 Ft, ami a környéken elég jó árnak számít, a cappuccino 480 Ft. Árulnak péksütiket véleményem szerint túlárazva (túrós táska 350 Ft, croissant, óriáspogácsa, csokis fánk), mondom ezt már csak annak alapján is, hogy felismertem, honnan származnak ezek a péksütik - a környékbeli pékségből - és pontosan tudom, hogy ott mennyibe kerülnek, mivel mi is szoktunk ott vásárolni.
A frissen préselt gyümölcs- és zöldséglevek viszont minden szempontból jó választásnak tűntek, 3 féle mix volt ottjártamkor, 520 Ft, kb. 4 dl. Szintén érdemes a szendvicseket kipróbálni, gazdag a töltelék, helyben készítik.
A kiszolgálás laza, de udvarias.
Összességében pozitív, ajánlom.
Tea standard filteres Pickwick, többféle ízben.
Vannak még csokiszeletek, nápolyi, Marlenka, rágcsák.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Cosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - BelsőCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - Étel/italCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - BelsőCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - BelsőCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - Étel/italCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - Étlap/itallapCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - Étel/italCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - BelsőCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - BelsőCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - Étel/italCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - Étel/italCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - Étel/italCosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
55.184 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Ébredj, Balaton!
Ébredj, Balaton!
2024.05.17-ig
Prémium Hotel Panoráma Siófok
85.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval