Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fánk, te kis drágaság

Cream Donuts & Shakes BudapestCream Donuts & Shakes Budapest a térképen

Átlagos 2023. februárban járt ittÉrtékelt: 2023. február 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Modern, fiatalos, amerikai típusú fánkozó az Astoriánál, amely a közelmúltban nyitott egy korábbi kávézó, azt megelőzően étterem helyén. Kiülős terasszal is rendelkezik. A fő tematika a Harry Potter, a fánkok elnevezése, valamint a dekoráció (zászlók) is utal a népszerű film- illetve könyvsorozatra. A fánkok 3 árkategóriába soroltak 880/980/1080 Ft-ért, ami elég húzós ár szerintem még a jelenlegi árviszonyok között is. Zavart, hogy nem volt kiírva, milyenek a fánkok, mivel vannak töltve, ha egyáltalán töltve vannak, ránézésre nem lehetett beazonosítani, és az az információ is hiányzott, hogy melyik fánk melyik árkategóriában szerepel. A berendezés L alakú, a rendelés és fizetés a pultnál történik, helyben van 4 kis asztalka. Elvitelhez ki van téve egy pultra cukor, édesítő, sk. lehet adagolni.
A kávék is túlárazottak, egy cappuccino 1160 Ft-ért legalábbis nekem már drágának számít, fura módon a latte is ugyanannyiba került, pedig az általában több szokott lenni, hiszen nagyobb az űrtartalma, több benne a tej. Minden esetre egy lattéért, amit ráadásul egy papír pohárban kaptam, mivel nincs náluk csésze/üvegpohár (?) és egy fánkért fizettem több, mint 2200 Ft-ot. Ez többe került, mint a velük majdnem szemben lévő török étteremben az aznapi ebédem.
A kiszolgálás két fiatal hölgy személyében egykedvű, kicsit unott volt, egy mosoly nem volt az arcukon.
Újabb furcsaság, hogy tányér sem volt, csak egy kis kartonpapírra tették a fánkot, amit két kis csücsökkel kéne a két oldalán megfogni, Mondanom sem kell, hogy ezeket a kívül-belül töltött, megkent fánkokat így nem lehet megfogni és kulturáltan enni, harapni. Az már nem is okozott meglepetést, hogy kanaluk sem volt a kávéhoz, még akár műanyag sem.
A fánkom nem volt rossz, kívül csokis, belül kávékrémes, de semmi extra, a tésztája egy kicsit nehéz, tömör.
A kávé tűzforró volt, ihatatlan. (Elvittem, útközben kihűlt, de nem ez lett volna a terv, hanem helyben a fánk mellé kortyolgatni).
Nem lesz törzshelyem, ha már fánk, akkor tudok ennél jobb fánkozókat is a városban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Cream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - EgyébCream Donuts & Shakes Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Három éjszakás ajánlat
Három éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
105.450 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.25-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval