Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A disznó és a cékla

Crudo - Nádor utca BudapestCrudo - Nádor utca Budapest a térképen

2019. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. november 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Korábban ezen a helyen a Z. nevű kézműves burger lánc egyik egysége működött, de ezek szerint nekik nem jött be a lokáció, pedig szerintem nem rossz a környék. Közvetlen közelben a CEU, bankok, biztosítók, kormányhivatalok találhatóak, de a csupán pár percre lévő Bazilika, Kossuth tér és Szabadság tér sok turistát is bevonz.
A Crudo név egyébként ismerős volt nekem a 11. kerületből, ahol az Alleé bevásárlóközpont és a Fehérvári úti Vásárcsarnok között volt egy kisebb szendvicsezőjük, de az már megszűnt. Szóval lehet, hogy ugyanarról a vállalkozásól van szó, új helyen, de ezt nem mondanám biztosra.
Mi is ez a hely? Kávézó, reggeliző, ebédlő, bisztró, szóval lazább, könnyedebb ételek és italok reggeltől estig. Ebédidőben kínálnak menüt, ami napi levesből és napi szendvicsből áll. A szendvicsek nagyon jól néztek ki a pultban, ez a helye erőssége. A napi leves meleg céklakémleves volt joghurttal, hát, ez eléggé bizarr volt számomra, de azzal nyugtattam magam, hogy most hű, de egészségeset ettem. Tálalás: papírpohár. Elvitelhez műanyag kanalat adnak, helyben rendes fém evőeszköz van. A napi szendvics fél bagett pulled pork házi barbecue szósszal. A szendvics számomra hatalmas adag, több, mint szükséges mennyiség, ráadásul nagyon meg is volt tömve a hússal, minden oldalon folyt ki belőle. A bagett alja meg volt égve, ez hiba.
Jól néztek ki a pultban a saláták, volt többféle sütemény, granola-joghurt poharak, elég sok egészséges-reform ételt kínálnak.
Árban nincsenek elszállva, az ebédmenü 1390 Ft-ba került.
Fél önkiszolgáló rendszerben működnek, mert rendelni és fizetni a pultnál kellett, viszont az ételt kihozták az asztalhoz és a szennyest is a pincérek vitték el.
Berendezés: modern, egyszerű, a plafonon csövek futnak. Emlékeim szerint a dizájn nagy részét még az előző bisztró alakította így ki. A konyha a pult mögött üveges, így nyitottnak mondható.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (15)
Crudo - Nádor utca Budapest - Külső képCrudo - Nádor utca Budapest - Külső képCrudo - Nádor utca Budapest - Külső képCrudo - Nádor utca Budapest - Étel/italCrudo - Nádor utca Budapest - Étel/italCrudo - Nádor utca Budapest - Étel/italCrudo - Nádor utca Budapest - BelsőCrudo - Nádor utca Budapest - Étel/italCrudo - Nádor utca Budapest - Étel/italCrudo - Nádor utca Budapest - Étel/italCrudo - Nádor utca Budapest - Étlap/itallapCrudo - Nádor utca Budapest - Étel/italCrudo - Nádor utca Budapest - MosdóCrudo - Nádor utca Budapest - EgyébCrudo - Nádor utca Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi wellness hétvége a Balatonon
Pünkösdi wellness hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
102.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!