Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lehet finom a vegán étel is

CsendesM BudapestCsendesM Budapest a térképen

Kiváló 2016. októberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. április 16.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Itt olvasott korábbi ajánlás alapján kerestük fel az Egyetem tér közelében lévő vegán éttermet. Az épületet a közelmúltban újították fel, sokáig fel volt állványozva a külső homlokzata, bár az étterem ezen időszak alatt is működött.
Hétköznap ebédidőben, naponta változó 2 és 3 fogásos vegán menüt kínálnak 1290 Ft-ért, illetve 1690 Ft-ért. Minden étel hús-, tejtermék- és mesterséges adalékanyagoktól mentes. Sok friss zöldséget használnak, és olyan izgalmas ízkombinációkat is kipróbálhatunk, amelyekkel talán még nem is találkoztunk. Mivel nem vagyunk vegetáriánusok, célzottan otthon nem főzünk így.
Ötfűszeres édesburgonya krémlevest, rakott kelt és vaníliás-eperlekváros chia pudingot ettünk. A leves kifejezetten ízletes, édeskés, kellemes, napraforgómaggal szórták meg. A kínai kel nem volt kimagasló, de rendben volt. A chia puding most nagyon divatos, nekem annyira nem jön be, hogy a számban tucatnyi apró golyócska pattog. De nagyon egészséges.
Az étterem 2 szintes, galériás, vintage stílusú, vendégmarasztaló. A pultnál kell rendelni és fizetni, de utána az ételt kihozzák az asztalhoz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (22)
CsendesM Budapest - Étlap/itallapCsendesM Budapest - Étlap/itallapCsendesM Budapest - Étlap/itallapCsendesM Budapest - Étlap/itallapCsendesM Budapest - BelsőCsendesM Budapest - Étel/italCsendesM Budapest - Étel/italCsendesM Budapest - Étel/italCsendesM Budapest - BelsőCsendesM Budapest - Étel/italCsendesM Budapest - Étel/italCsendesM Budapest - MosdóCsendesM Budapest - MosdóCsendesM Budapest - BelsőCsendesM Budapest - BelsőCsendesM Budapest - Külső képCsendesM Budapest - Étlap/itallapCsendesM Budapest - Külső képCsendesM Budapest - BelsőCsendesM Budapest - BelsőCsendesM Budapest - BelsőCsendesM Budapest - Külső kép

CsendesM további értékelései

2016.04.08családjával
Kiváló
A vegán táplálkozást, tehát azt, hogy minden állati eredetű táplálékot elutasítsunk magunktól, még azt is, amit az állat önként ad (tojást, tejet, sajtot, stb.) s amit semmiféle koherens érvrendszer nem indokol, szektariánus baromságnak tartom. Ami viszont nem jelenti azt, hogy ne mennék be vegán...
Népszerű szállások a környéken
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
59.664 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.23-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Akciós családi vakáció - hétköznap és hétvégén egyaránt!
Akciós családi vakáció - hétköznap és hétvégén egyaránt!
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
34.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval