Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lila és citromsárga, a tökéletes páros

Cserfalvi Cukrászda - Mátyás király út BudapestCserfalvi Cukrászda - Mátyás király út Budapest a térképen

Kiváló 2018. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Családi vállalkozásban üzemeltetett cukrászda és fagyizó Óbudán, Csillaghegyen, a másik egységük szintén Óbudán, a temetővel szemben van. Ez egy kisebb egyszerűbb cuki, a fagyit az utcáról árulják. A járda mentén van pár kiülős kerek asztaluk, de nagyon odatűz a nap. A belső rész viszont klimatizált. Rendelés a pultnál történik.
Helyben fogyasztva, kehelyben is ugyanannyiba kerül itt a fagyi, míg sok más cukrászdában ilyenkor plusz díjat vagy felszolgálási díjat is felszámítanak.
Mindkét fagylaltíz, amit kóstoltam, különleges, kiváló és karakteres volt, és mindössze 200 Ft-ba került egy gombóc. Levendulás citrom, halványlila, érezni a levendulát, de nem túlzó, nem ural be mindent, a másik gyömbéres citrom, apró gyömbér és citromdarabkákkal a fagyiban, ez sorbet jellegű, tejmentes. Ha nem ezeket, még legalább vagy 3-4 ízt is tudtam volna választani, pedig összesen kb. 20 fajta volt.
A sütemények választéka szerényebb volt, talán a hétvégén a vendégek lefosztották a kínálatot. Minden esetre a moszkauer hozta a szintet, korrekt volt, a csokiréteg nem tortabevonó. Többféle ország tortáját kapni, a legdrágább tortaszeletek 700 Ft-ba kerültek. Saját specialitásuk a Csillaghegy torta névre hallgató narancsos-csoki kreáció (480 Ft).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (7)
Cserfalvi Cukrászda - Mátyás király út Budapest - Külső képCserfalvi Cukrászda - Mátyás király út Budapest - Étel/italCserfalvi Cukrászda - Mátyás király út Budapest - Étel/italCserfalvi Cukrászda - Mátyás király út Budapest - Étel/italCserfalvi Cukrászda - Mátyás király út Budapest - BelsőCserfalvi Cukrászda - Mátyás király út Budapest - Étel/italCserfalvi Cukrászda - Mátyás király út Budapest - Külső kép

Cserfalvi Cukrászda - Mátyás király út további értékelései

2022.10.31egyedül
Kiváló
Rendeltem egy hercegnő tortát kislányom szülinapjára. Gyönyörű lett, és finom is. Nagyon boldog volt vele. Elza mániban élünk egy ideje. De ami meghatott, az ahogy a cukrászda dolgozói segítettek. Látták, hogy szerencsétlenkedek a biciklimmel tolni a nagy dobozban a tortát, így mivel pont indult...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Medián Hajdúnánás - All in one wellness csomag teljes ellátással
All in one wellness csomag teljes ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Medián Hajdúnánás
79.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval