Ugor: Elvegyültem - Cserpes Tejivó - Allee Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Cserpes Tejivó - Allee Budapest értékelése
516. helyezett a 4368 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
6 szállásértékelés 89 városban járt
425 étteremértékelés 218 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Elvegyültem

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 15.
Már párszor próbáltam bejutni ide, eltérő napszakokban, de mindig zsúfoltnak találtam, tele volt... kb. egy hete is, eszegetési szándékkal jöttem, aztán csak nézelődtem, nincs hely, elmentem. Ma meg csak azért is... kikértem két szendvicset, egy tojáskrémest meg egy csibefalatkásat, és mit igyon itt az ember, hát persze, hogy tejet. És még hely is akadt. Na jó, persze, jártam már Cserpesben máskor is, itt is, meg máshol, de talán még egy beülős étkezés erejéig nem. De ennyi ember eszik itt mindig? A fenét. A bent ülőknek kb. az egyharmada evett vagy ivott valamit, a többi csivitelő diáklány volt, vagy laptopozó, vagy telefonozó. Páran jegyzeteltek vagy olvastak. Régen ez inkább a McDonald's-ra volt jellemző, hogy gyerekek nyilvános beülőkének használták, most meg a Cserpes. Majdnem minden asztalnál lányok ültek. De nem azért, nem rossz hely ez, inkább itt üljenek, mint ennél rosszabb helyen. De néha a fizetővendégekre is gondolni kéne. A szendvicsek frissek, finomak voltak, a kiszolgálás kedves, szóval nincs ezzel még semmi probléma.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Fényképek:
Elvegyültem - Cserpes Tejivó - Allee Budapest
Elvegyültem - Cserpes Tejivó - Allee Budapest

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Ugor felhasználót?    Igen

Cím
1117 Budapest
Október huszonharmadika utca 8-10.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. február 28.
Tágas, hangulatos sok ülőhellyel. Kávét ittam és egy szendvicset ettem ami kifogástalan volt. Nem okozott gondot az sem hogy koffeinmentes kávét kértem. Egy barátommal ültünk be, nyugodtan tudtunk beszélgetni, órákon át. Voltam már máskor akkor éppen sokan voltak. Lehet kapni a cég termékeit...