2026. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2026. január 30.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Annyi dicsérő értékelést olvastunk erről a helyről, és szeretjük is a szerb konyha ízeit, ezért nagy reményekkel mentünk hozzájuk ebédelni egy ronda, esős, hideg napon. És minden jól is indult. A hely kifejezetten barátságosan van berendezve, és egy nagyon kedves, kellemesen laza, jó humorú ifjú kiszolgálónő fogadott bennünket, aki végig roppant segítőkész is volt, hogy eligazodjunk a kínálatban. De legelébb is letett az asztalunkra egy jókora üvegben citromos ivóvizet, amiből nem kívántunk fogyasztani, de értékeltük, mivel sok helyen már egy pohár vizet is sajnálnak ingyen adni a vendégnek.
Mivel még csak fél 3 volt, és 3ig lehet a kedvezményes árú menüből választani, éltünk a lehetőséggel. Kértünk egy szarajevói és egy banja lukai csevapot, hogy mindkettőt megkóstolhassuk, hasábburgonyával, ajvárral, sopszka salátával. A Jelen pivot gyorsan megkaptuk, azzal jól elvoltunk, amíg az ételünk elkészült. Elkészült, és remekül nézett ki minden. A kis kolbászkák lepénykenyérbe csomagolva érkeztek, a saláta friss volt. Eddig hát rendben volt minden. Csak hát, az ízek, a híres balkáni és szerb konyhai ízek! Nos, azok teljességgel hiányoztak! Előzetesen azt az információt kaptuk, hogy a kétféle csevap közül az egyik enyhébben, a másik erősebben van fűszerezve. Mi inkább úgy tapasztaltuk, hogy az egyik még kevésbé mint a másik! Szinte nem volt ízük! Ugyanígy az ajvár is teljességgel jellegtelen volt, a sopszka saláta sem emlékeztetett a hajdani bulgáriai nyaralásokról őrzött emlékeink telt, gazdag ízvilágára.
Sajnáljuk! Nagyon sajnáljuk! Olyan jó lett volna végre találni egy fix helyet ezen a környéken, mert gyakran járunk erre. Ez nem lesz az! Tovább keressük a nekünk tetszőt.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Csevapivo Balkan Grill & Beer további értékelései
2023.10.07egyedül
![]()
Idén júniusban egy korábbi, nem túl jó étterem helyén (nem véletlenül zárt be) egy balkáni étterem nyitott meg, amelyet én nagy örömmel fogadtam több ok miatt is. Egyrészt itt lakunk a közelben, másrészt ilyen jellegű vendéglő nem volt a környéken, harmadrészt, és talán ez a legfontosabb,...
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz
Hotel Karos Spa Zalakaros