Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Felejthető

Csirkeland Gyorsétterem - Sugár Üzletközpont BudapestCsirkeland Gyorsétterem - Sugár Üzletközpont Budapest a térképen

Átlagos 2017. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. július 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Teljesen átlagos gyorsétterem a Sugár vedéglátós részén, a bal oldali szélső egység. A Sugár gyorséttermes felhozatala nem tartozik a jobbak közé, még plázás viszonylatban sem. Rendelés és fizetés a pultnál történik, bankkártyát elfogadnak. Nevével ellentétben nemcsak csirke ételeket kínálnak, és a hasonszőrűnek gondolt Csirke-fogóval ellentétben itt inkább a többi plázás "népetetőben" is kapható jó ismert, átlagos fogásokat találjuk (Grill Tanya és hasonló kaliber). Van napi menü, ha jól emlékszem, többféle is. Az ételek előre le vannak sütve, el vannak készítve. Nem minőségi alapanyagokkal dolgoznak, szeretik sok olcsó körettel telerakni és megpúpozni a tányért.
Ehhez képest árban nem tartozik az olcsók közé, inkább középkategóriás (leves + húsos főétel 1490 Ft). A vargabéles kocka meglehetősen felejthetőre sikerült. Túlfőtt tészta, nyomokban túrómorzsák, a savanykás és az édes (=cukros) ízek nem olvadtak össze, mintha nem lett volna jól összekeverve minden egymással. Futószalagszerű, érdektelen kiszolgálás. A tálcák közül több ragacsos, vizes, ételmaradékos, nincs rendesen letakarítva 2 vendég között. Vékony, eldobható műanyag tányérokat használnak, amiben nem lehet elvágni a húst.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (4)
Csirkeland Gyorsétterem - Sugár Üzletközpont Budapest - Külső képCsirkeland Gyorsétterem - Sugár Üzletközpont Budapest - BelsőCsirkeland Gyorsétterem - Sugár Üzletközpont Budapest - EgyébCsirkeland Gyorsétterem - Sugár Üzletközpont Budapest - Belső

Csirkeland Gyorsétterem - Sugár Üzletközpont további értékelései

2021.11.24egyedül
Kiváló
A Plázákban egyre jobb és tetszetős étkezőhelyek nyílnak. Szerencsére mivel több van egy helyen, így nincs nagy sorbanállás. Itt nagyon ízletes csirkéből készült ételek vannak. Meglepetésemre a kedvenc ételem is kapható volt. Vadas csirke spagettivel. Aránylag kedvező áron jó adag és finom.
2017.04.10egyedül
Átlagos gyorsétterem a Sugárban, a kínálatban nevének megfelelően csirkeételek vannak többségében. Ár/érték arányban is megfelel a környéken fellelhető gyorséttermek kínálatának. A kiszolgálás mosolytalan, gépies, hozza a máshol is megszokott gyorséttermi színvonalat. A göngyölt csirkemell...
Népszerű szállások a környéken
BL Garden Panzió Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.12.21-ig
BL Garden Panzió Balatonlelle
24.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval