Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Buli van Dallasban

Csónakház Mulató BudapestCsónakház Mulató Budapest a térképen

Kiváló 2023. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Római-parti nagy "menetelésünknek" hangulat szempontjából talán ez volt a legemlékezetesebb állomása, ahová már jóval sötétedés után ékeztünk meg. Már messziről vidám mulatság és zene hangjai szűrődtek ki innen, majd a teraszhoz érkezve azt tapasztaltuk, hogy egyfajta western találkozó zajlik éppen. Mintha a Ewing család dallasi birtokára csöppentünk volna, "Veszkó" csizmák, kalapok, kockás ingek és farmerruhák között találtuk magunkat. A vendégek különleges amerikai táncokat roptak, egy élő zenekar tolta a talpalávalót.
Bár ez a zene nem éppen a mi világunk, de ez a hangulat minket is teljesen magával ragadott. A buli főleg a teraszon zajlott, de mi azért megnéztük az étterem belső részét is. A bárpult mögötti folyosón egy hatalmas különterem nyílt, amely esküvők, nagyobb rendezvények megtartására alkalmas.
A bárpultban kedves, szintén jó hangulatú személyzet szolgált ki bennünket. A lépcső az emeleti szobákba vezet, melyeket a rendezvények idején az alvóvendégek igénybe tudnak venni, ez is nagyon praktikus megoldás. Mint megtudtuk, ez a Westernes csapat rendszeresen tart itt tematikus, zenés-táncos esteket.

A ház borát a Bujdosó Pincészet adja (450 Ft/ dl).
Az italkínálat kommersz, HB-t és Drehert csapolnak, ez utóbbi korsója 890 Ft volt.
Ételeket nem láttunk, mert konyha nem működött, de a rendezvényekre ezt külön szervezik, megoldják. A Csónakház Mulató az a ritka eset, amikor önmagában a hangulat miatt megadom az 5 pontot, mert erre tényleg még 10-20 év múlva is emlékezni fogunk, bár a részpontszámok nem voltak kiemelkedőek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (13)
Csónakház Mulató Budapest - BelsőCsónakház Mulató Budapest - BelsőCsónakház Mulató Budapest - BelsőCsónakház Mulató Budapest - BelsőCsónakház Mulató Budapest - MosdóCsónakház Mulató Budapest - BelsőCsónakház Mulató Budapest - Étlap/itallapCsónakház Mulató Budapest - Étel/italCsónakház Mulató Budapest - EgyébCsónakház Mulató Budapest - Külső képCsónakház Mulató Budapest - Étlap/itallapCsónakház Mulató Budapest - Étlap/itallapCsónakház Mulató Budapest - Külső kép

Csónakház Mulató további értékelései

2018.10.01családjával
Kiváló
Esküvői rendezvényen jártunk itt. Számunkra jól sikerült minden.Ami a kifogásom, a női mosdóban balesetveszélyes az ajtó után belépés. én sajnos elcsúsztam.Szemüveg nélkül nem biztos, hogy jól látja az ember az ajtón lévő figyelmeztetést. A 2 szinten zajló zene kicsit zavart.A felszolgálók...
Népszerű szállások a környéken
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
05.17-20.
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
142.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval