Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kertvendéglőbe bújtatott cukrászda

Cukorka Kávéház & Grillterasz BudapestCukorka Kávéház & Grillterasz Budapest a térképen

Átlagos 2023. júniusban járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez a hely nagy meglepetést okozott (nem pozitív értelemben sajnos), teljesen másra számítottam. A csepeli Rizmajer Sörkertből a google térkép alapján ez a cukrászdának gondolt vendéglátó egység jött fel a keresőben, ami autóval csak pár perces útnak mutatkozott. Kívülről egy családi ház kertvárosi csendes utcában. Belépve tárult fel, hogy a hátsó kertben találhatóak az asztalok, és sokkal inkább kisvendéglő ez, mintsem cukrászda. A többi asztaloknál ülő néhány vendég sem sütizni vagy kávézni tért be ide, hanem ebédelni.
A férfi pincér - vagy talán az üzletvezető volt ő? - kedves és segítőkész volt, a felszolgáló hölgy azonban egyáltalán nem, ő gyakorlatilag átnézett rajtam. Sem az asztalomat nem takarította le, és meg sem szólított. Viszont az ismerőseivel kedélyesen elbeszélgetett a kertben.
Az ablakban toronyban álltak a mosogatásra váró használt edények, nem túl szerencsés a kialakítása a helynek, vélhetően kényszerűségből teszik oda, de a vendégszemnek szerintem elég zavaró, magam is egyből kiszúrtam, pedig soha nem direkt a hibákat keresem egyetlen helyen sem.
A kerthelyiségben grillpult is van, de nem volt éppen használatban.
A hely adottságai jók, egy igazán hangulatos kertvendéglőt lehetne belőle varázsolni, de a jelenlegi formájában inkább szedett-vedett, rendezetlen, kicsit lepukkant az összkép, ami nem igazán vonzó szerintem.

A cappuccino rémes volt, kegyelemből 2 pontot adok rá, a szedres süti külsőre nagyon jól nézett ki, francia újhullámos stílusú, de egy kicsit állott, több napos érzete volt, és ízre sem átütő. Jelenlegi formájában nem ajánlom a helyet, ha változtatnak, akkor viszont egyértelműen igen, van benne sok lehetőség.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (12)
Cukorka Kávéház & Grillterasz Budapest - Külső képCukorka Kávéház & Grillterasz Budapest - BelsőCukorka Kávéház & Grillterasz Budapest - BelsőCukorka Kávéház & Grillterasz Budapest - Étel/italCukorka Kávéház & Grillterasz Budapest - BelsőCukorka Kávéház & Grillterasz Budapest - BelsőCukorka Kávéház & Grillterasz Budapest - Étel/italCukorka Kávéház & Grillterasz Budapest - Étlap/itallapCukorka Kávéház & Grillterasz Budapest - BelsőCukorka Kávéház & Grillterasz Budapest - BelsőCukorka Kávéház & Grillterasz Budapest - Étel/italCukorka Kávéház & Grillterasz Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
D-Hotel Gyula - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2025.01.01-ig
D-Hotel Gyula
81.100 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
69.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval