Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pizzéria ajánlás útján

Cupp Pizza Burger Grill BudapestCupp Pizza Burger Grill Budapest a térképen

Kiváló 2022. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. február 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
13. kerületi facebook csoportban többen dicsérték és ajánlották ezt a pizzériát, amely a kerület angyalföldi részén található, a Honvéd Kórház mellett. Bár kis szerencsével akár a bejárat előtt is le lehet parkolni (ha van hely), viszont hétköznap 18 óráig fizetős övezet. Én egyik alkalommal - hétvégén - pont le tudtam parkolni, de másodjára - pénteken délután - már nem volt hely, kicsit távolabb tudtam megállni.
Az étterembe többen járnak elviteles vendégek, pedig lehet helyben is étkezni, kb. 6 asztal van, kényelmesen le lehet ülni, szépen kialakított a beltér. Bár az asztaloknál van étlap, mégis az van kiírva, hogy a pultnál kell rendelni. Végül is hamar kiderült, hogy az elviteles vásárlókra vonatkozik a pultos rendelés, a helyben fogyasztóktól az asztaloknál is felveszik a rendelést, szóval ahogy sikerül. A vezető(nek űnő) hölgy azonnal foglalkozott az érkező vendégekkel, jól ismerte a kínálatot, tudott ajánlani. Leghamarabb a pizza készül el (10 percen belül), így én azt kértem, ha már pizzériában vagyunk, bár többféle burger (1390-2890 Ft között) és frissensültek (rántott ez-az) is van. Az óriás rántott szelet 1890 Ft.
Korábban nem volt kiszállításuk, de most már ők is leszerződtek a Wolttal és a Foodpandával is.
Egy sonka-gombás (Prosciutto e Funghi) pizzát kértem (2490 Ft). Bár ezt a pizzériát nem láttam lépten-nyomon reklámozni a média felületeken, de véleményem szerint simán megállja a helyét a nápolyi pizzát kínáló kézműves pizzériák között. Kerek, vékony tésztás pizzát sütnek igazi pizzasütő kemencében.
A 0,5 l-es palackos üdítők egységesen 390 Ft-ba kerülnek. Sajnos későn vettem észre, hogy Agroposta házi szörpöket izgalmas gyümölcsízekben: bodza, zsályavirág, levendula, citrom, eper, menta a teljesség igénye nélkül.
Ha már egy olasz ételeket kínáló vendéglőben járunk, természetesen kávét is lehet inni, az eszpresszó 410 Ft, a cappuccino 510 Ft.
Akartam venni elvitelre rántott csirkecombot, de sajnos már kifogytak belőle.
Összességében egy barátságos, közvetlen hely, ajánlom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (21)
Cupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - EgyébCupp Pizza Burger Grill Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Kihagyhatatlan ajánlat Balatonvilágoson
Kihagyhatatlan ajánlat Balatonvilágoson
05.31-08.31.
Világos Hotel Balatonvilágos
50.830 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval