Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hangulatos indiai étterem

Curry House BudapestCurry House Budapest a térképen

2015. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. március 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Időről időre nyílik egy újabb indiai étterem Budapesten, mindegyiket meg szoktam nézni, tesztelni, több-kevesebb sikerrel. Bónuszbrigádos kuponnal jártam itt, ezért a menüt nem én állítottam össze. Ha rajtam múlt volna, biztosan nem ezeket az ételeket választom.
Az előétel Massala Papad volt, ropogós lepény (mint egy óriási chips, de nem krumpliból van, hanem csicseriborsó lisztből), nyers kockázott hagymával, uborkával, paradicsommal. A leírás szerint korianderrel is, de azt nem éreztem rajta.
Főétel, na ez érdekes és egyben furcsa volt, mert a csirkés Biryani mellé, ami tkp. az indiai rizseshús még adtak egy másik köretet, ami paradicsomos krumpli (Alu) volt. Megkérdezték elkészítés előtt, hogy mennyire csípősen kérem az ételeket.
A Raita mix - vegyes joghurtos saláta, azt nem igazán tudtam értékelni, mert a zöldségek nem apróra voltak vágva és nem is voltak megfűszerezve, hanem csak nyakon öntötték a paradicsom, paprika és uborka darabokat joghurttal.
Adagra óriási volt mindkettő főétel/köret, így a felét elvitelre be is csomagoltattam.
A desszert Gulab Jamun, az indiaiak leghíresebb desszertje, bár desszert fronton nem valami erős az indiai konyha... nagyon édes cukros-mézes szirupban áztatott, hirtelen kisütött tejes gombóc (1 db, elég kicsi).
Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás normális, emberi, bár az nagyon furcsa volt, hogy ebédidőben rajtam kívül nem volt senki az elég nagy és tágas étteremben. A berendezés indiai hangulatot tükröz, vörös szín dominál, és nagyon szuper indiai zene szólt végig.
Árban még kedvezménnyel is drágának találom, nem beszélve a normál étlap szerinti árakról, hiszen az összetevők között semmi drága alapanyag nem szerepelt, a világon mindenütt az ilyen típusú indiai konyha az egyik legolcsóbb szokott lenni.
Ha valaki ki szeretné próbálni a Curry House-t, ebédidőben thalit (ebéd menü) éri meg legjobban kérni (kb. 1500 Ft).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (15)
Curry House Budapest - Külső képCurry House Budapest - EgyébCurry House Budapest - Külső képCurry House Budapest - Étlap/itallapCurry House Budapest - Étel/italCurry House Budapest - Étel/italCurry House Budapest - Étel/italCurry House Budapest - Étel/italCurry House Budapest - BelsőCurry House Budapest - BelsőCurry House Budapest - BelsőCurry House Budapest - BelsőCurry House Budapest - MosdóCurry House Budapest - MosdóCurry House Budapest - Belső

Curry House további értékelései

2017.10.19gyerekekkel
Többféle ételt megkóstoltunk, szinte mind finom volt. Az adagok valóban nem nagyok, ahogy írták többen is, de nekünk épp elég jók ezek az adagok nem kell nagyobb. Az ízvilág finom, korrekt, végre finom indiai. Leszámítva hogy a butter chickenbe sajnos jutottal elrághatatlan falatok :( és a...
2017.03.08barátokkal
Átlagos
Meghívtak ide. Láttam az árakat és megláttam az adagokat. Ha nem vendég lettem volna szóvá teszem, hogy egy felnőtt férfi részére hogy hozhatnak ki 5 kis darab csirkemellet, ami egyébként taplószáraz volt. Indiához annyi volt a köze, hogy mellettünk egy indiai házaspár ült kislánnyal. Én nem...
2017.02.24barátokkal
Gyenge
Nagyon csodálkozom a sok pozitív értékelésen, mert nekünk nagyon más véleményünk van a helyről, még úgy is, hogy az indiai éttermek a kedvenceink, tehát azt hiszem, hogy elég nehéz csalódást okozni. Tömör vélemény, hogy az össze eddigi étteremnél rosszabb, amiben valaha jártam, pedig nem volt...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
71.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Júniusi áreső
Júniusi áreső
06.01-30.
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
61.218 Ft / 2 fő / 2 éj-től büféreggelivel
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!