Teljesen véletlen felfedezés volt ez a hely a részemről a "járom a várost, mert gyalogolni egészséges" személyes életmód programom kapcsán. Szóval erre jártam Óbudán, már sötétedés után, s akkor megpillantottam a fényeket az udvarban, a helyről azt gondoltam, valami gyártelep lehet. Régen valószínű az is volt.
Egy nyüzsgő, élettel teli bárban találtam magam, nagyon finom illatokkal a levegőben, az előtérben egy komoly borkereskedés. Elég jó kis hely ez, a 2025-ös Dining Guide kalauz 82 ponttal díjazta őket. Baszkföld és Latin-Amerika ételeit hozták el az egykori Goldberger Textilgyár falai közé. Elsősorban a kiváló minőségű marhahúsra épül a konyha, de természetesen van más is. A séf brazil-portugál gyökerekkel rendelkezik, de sok éves nemzetközi tapasztalatokkal érkezett Budapestre. Kiderült, hogy az éppen futó 2025. tavaszi Étteremhét programban is részt vesznek, amibe én is becsatlakozhattam volna, de úgy éreztem, nem tudnék most 3 fogást végig enni, így inkább maradtam az á la carte étlapnál. Empanada Duot (3900 Ft) - marhahúsos és csirkés-gombás töltelékkel - és Trilogia de Credot ettem (5900 Ft), ez utóbbi a ház specialitása, malaccsászár, malacpástétom és egy különleges sült tésztafalat. A következő meglepetés a pince, ahová eredetileg a mosdó miatt mentem le, de itt kapott helyet a hatalmas húsfüstölő és tároló raktáruk is, üvegfallal. Micsoda élmény, micsoda látvány! A kiszolgálás barátságos, készséges, udvarias. Nagyon jó volt itt lenni, tervezünk még visszatérni.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
3Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.