Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kristóf tér, nyomasztó hangulat

Cyrano Étterem BudapestCyrano Étterem Budapest a térképen

Gyenge 2016. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. július 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A több mint 20 éve működő éttermet elegáns, igényes helyként tartják számon. Régóta a környéken dolgozom, a 90-es években éveken át az egyik szomszédos épületben, így többször is volt alkalmunk itt járni.
A céges vacsora néhány évvel ezelőtt kifejezetten csalódást okozott, több kolléga is elégedetlenségének adott hangot. Az adagok aprócskák voltak, az ételek elvesztek a díszes dekoráció között, az árak viszont mindig is az egekben jártak.
Az étterem bal oldali traktusa Murci Borbárként működik egy ideje, viszont a kinti kiülős terasz szinte összeér. Nagyon kellemes és nívós a környezet, a Váci utca közelsége, szép épületek, a Kristóf tér közepén egy kőből faragott díszkút.
Egyik reggel itt terveztem indítani a napot egy tartalmas reggelivel, a teraszon nagy betűkkel hirdetik "Breakfast", igaz, csak angolul, nyilván a szép számban előforduló külföldiekre tekintettel.
A fogadtatás finoman szólva sem volt barátságos, sem kedves, sem ügyfélbarát. Azt a mai napig nem értem, miért nem lehetett a klimatizált belső térben leülni, a végén fizetéskor azért csak bementem, és láttam, hogy az egyik sarokban jóízűen reggelizett 2 fiatalember, a többi asztal teljesen üres volt. Talán nekik kellett zártkörűvé tenni az egész éttermet?? Eközben a teraszon már reggel volt vagy 30 fok, tűzött a nap, még a napernyők alatt is.
Nekem a reggelitől ezek után elment a kedvem, gyorsan ittam egy kávét, ami nem kevesebb, mint 1000 Ft-omba fájt, és a teljesen közönséges Kimbo kávéból főzik (nápolyi cég). A kávé mellé semmit sem adtak, pl. pohár vízre vagy egy szelet kekszre gondolok, ami magát kevésbé "sikkes" és igényes helyen is szinte alapkövetelmény.
Sznob, fellengzős hely, indokolatlanul drága, nagyon nem jött be.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:
Fényképek (21)
Cyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Étlap/itallapCyrano Étterem Budapest - Étlap/itallapCyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Étel/italCyrano Étterem Budapest - Étlap/itallapCyrano Étterem Budapest - MosdóCyrano Étterem Budapest - MosdóCyrano Étterem Budapest - BelsőCyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Külső képCyrano Étterem Budapest - Külső kép

Cyrano Étterem további értékelései

2024.03.15a párjával
Kiváló
Az étteremhét alkalmából látogattunk el az étterembe, a kedvezményes menü 9.900 Ft volt, ami az itteni árakhoz képest elég jutányos. Az étterem Michelin ajánlással rendelkezik, tipikus fine dining étterem. Az ételek hatalmas tányéron érkeznek szépen díszítve, de meglehetősen kicsi adagok, a...
2013.07.08a párjával
Kiváló
Az étterem Budapest egyik legfrekventáltabb és leglátogatottabb részén, a belváros szívében, a Váci utca szomszédságában található. A kiszolgálás nem hagy kívánnivalót maga mögött, a személyzet készséges, kedves és szimpatikus, a hely fiatalos, de az idősebb korosztály részére is megfelelő. Az...
Népszerű szállások a környéken
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
75.076 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval