Da Lello Étterem Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Da Lello Étterem Budapest egy olasz étterem, amely a hagyományos olasz ízeket és klasszikus fogásokat mutatja be. A kínálatban több mint harminc pizzát és tésztaételt találni, amelyet a vékony tésztával és jellegzetes olasz ízekkel készítenek. A MOM Parkban található, a Bevásárlóközpont 2. emeletén elhelyezkedő Da Lello részleg a kortalan olasz hangulatot idézi. A pizzák látványos kemencében készülnek, ami a friss hozzávalókkal és a gyors tálalással együtt kiemeli a minőséget.
A kínálatban szerepelnek továbbá rizottók, levesek, saláták és tengeri ételek, így változatos étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre. A belső tér tiszta, rendezett és olaszosan barátságos, amely hozzájárul egy kényelmes ebéd- vagy vacsoraélményhez. A kiszolgálás gyakran barátságos és segítőkész, és az étterem zavartalan üzemelése hozzájárul a gördülékeny étkezéshez. A látványos kemence és a vékony tészta adja meg az autentikus olasz pizzák jellegzetes ízvilágát. A falak mögötti hagyományos hangulat mellett a menü sokoldalú kínálatot kínál, amely többféle ízlésnek megfelel. A Da Lello Étterem Budapest hosszú évekre visszatérő vendégkörrel rendelkezik, amely a hely olasz gasztronómiához való kötődését mutatja. Összességében olyan olasz étterem, amely széles kínálatot és autentikus hangulatot kínál, legyen szó a MOM Parkban zajló látogatásról vagy a város más részein szerzett élményekről.
A Da Lelloban eddig mindig csak pizzát ettem, mert tudom, hogy nem fog csalódás érni. Nem a legkiválóbb a városban, de erős négyest azért mindenképpen megérdemel. A színvonal pedig hosszú évek alatt sem változik, kiszámítható. Csak a feltét változik a pizza fix.
A hely hangulatára leginkább az jellemző, hogy nincs neki, kivéve ha elmélyülünk a pizzatészta nyújtogatásának látványában, az erre berendezett kis sarokban.
1123Budapest, Alkotás u. 31.
06 1 356 5851
Szolgáltatások
 légkondícionált helyiség  vegetáriánus ételválaszték  akadálymentes  étel elvitelre  parkolási lehetőség  széles borválaszték