Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
sztimcsi
02100
Felfedező - 19 helyen első értékelő1 évnyi aktív tagság
Itt járt már

sztimcsi adatlapja

21Értékelés
0
21
0
0
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.03.22
Utoljára itt2013.03.22

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2013. március 22. járt itt
Kollégákkal látogattunk el egy este az étterembe és meglepően jó volt a vacsora. Több ével korábban jártam ott utoljára, de semmit sem romlott a konyha színonala, sőt, talán nőtt is. Hatalmas adagok, nagyon finom ételek vártak minket kedvező áron. A kiszolgálás nagyon kedes, segítőkész volt, koktél akcióval fejelték meg az estét.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Átlagos 2013. március 22. járt itt
Ebédidőben a Ruben 20 perc alatt megtelik, érdemes időben érkezni. Habár meglehet, hogy a belváros legkiválóbb árú három fogásos menüje található itt, az adagok apró mérete mégis ront az ár/érték arányon, így az legfeljebb csak átlagos lehet. A leves kis csészében érkezik, a desszert pedig sokszor csak egy diónyi méretű kókuszgolyó, vagy hajszálvékony piskótatekercs.
3Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
2013. március 22.barátokkal járt itt
A Momotaro Ramen egy közkedvelt és gasztro bloggerek körében is igen népszerű hely. Régóta terveztem, hogy ellátogatok, hétköznap ebédidőben érkeztünk. Nem olt egyszerű megtalálni, mert bár a cím a Széchenyi utcára mutat, a bejárat a Nádor utca felől nyílik. Az étterembe belépve megdöbbentő látvány fogadott, teljesen tele volt az igencsak nagy helyiség.
4Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
4Ár / érték arány
2Tisztaság