Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hopp, egy maki

Daiga Sushi BudapestDaiga Sushi Budapest a térképen

2023. májusban járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Japán sushi bisztró a Széll Kálmán tér Krisztina körút felőli oldalán, a Pénzmúzeum bejáratával szemben.
A semmitmondó külcsín alapján valami egyszerű kifőzdére, inkább elviteles helyre számítottam, de ehhez képest a beltér, azon belül is a pult utáni belső terem kifejezetten csinos, elegáns, dekoratív, normális asztalokkal, ülőhelyekkel. Az étlap lapozgatós, színes fotókkal díszített.
A sushik - maki, nigiri, rolls - teljes vertikuma megtalálható, valamint további japán fogások, bevallom, ezekben nemigen mélyedtem el. A kiszolgálás és a konyha is lassú, kényelmes forma, szóval ha sietős dolga van az embernek, akkor itt a környéken nem ezt az éttermet ajánlom. Az árfekvés közepes, nem tartozik a legolcsóbb sushi lelőhelyek közé, de nem a legdrágábbak között található, sajnos itt Budapesten ez a sushi műfaj eléggé felülárazott szerintem.
Egy 12 db-os vegyes makit (1990 Ft) választottam, mivel nem voltam nagyon éhes, és még aznap máshol is terveztünk étkezést, kóstolást. A pultban dolgozik az ázsiai sushi séf, az ételek frissen készülnek a rendelés felvételét követően, a halak, tenger gyümölcsei láthatóak a pultban az üveg mögött.
Egy kis üveges Kinley gyömbér (2 dl) 490 Ft-ba került.
Kötelező szervizdíj nincs. Lehet elvitelre is rendelni, ottjártamkor többen is így tettek.
A Daiga Sushinak van egy másik egysége Érden is, ott kvázi monopolhelyzetben van, vagy legalábbis volt az elmúlt években.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (19)
Daiga Sushi Budapest - MosdóDaiga Sushi Budapest - Étel/italDaiga Sushi Budapest - BelsőDaiga Sushi Budapest - BelsőDaiga Sushi Budapest - Külső képDaiga Sushi Budapest - BelsőDaiga Sushi Budapest - BelsőDaiga Sushi Budapest - Étlap/itallapDaiga Sushi Budapest - Étlap/itallapDaiga Sushi Budapest - Étlap/itallapDaiga Sushi Budapest - Étel/italDaiga Sushi Budapest - EgyébDaiga Sushi Budapest - BelsőDaiga Sushi Budapest - Étel/italDaiga Sushi Budapest - EgyébDaiga Sushi Budapest - EgyébDaiga Sushi Budapest - EgyébDaiga Sushi Budapest - EgyébDaiga Sushi Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval