Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vietnami ebéd kifőzde hangulatban

Dang Muoi Pho Bistro - Attila út BudapestDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest a térképen

Átlagos 2019. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. július 21.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dang Muoi vietnami lánc több étteremmel rendelkezik a fővárosban, évek óta kínálnak vietnami ételeket, melyek közül a pho levest tett szert a legnagyobb ismertségre a magyar vendégek körében. Azt nem mondanám, hogy a városban náluk lehet a legfinomabb pho-t enni, de a korábban másik Dang Muoi-ban tett látogatások nem tettek rám rossz benyomást. A budai Várban tett múzeumlátogatásunkat követően ide tértünk be ebédelni.
Hétvégén ingyenesen lehet parkolni az Attila út mentén, és még szabad hely is akadt bőséggel, sőt, még árnyékos parkolót is sikerült kifogni.
Az első teremben 3, a belső teremben további 5 asztaluk van, a két üres asztal közül az ablak mellettit választottuk. Terasz nincs. A pho levesek közül a klasszikus marhahúsosat (1990/1490 Ft), valamint a Dang Muoi fantázianevűt választottuk, amelyben grillezett sertés- és marhahús, garnélarák és rákkal töltött batyu is van (2390/1790 Ft) az üvegtésztán és a póréhagymán kívül. Azt már tudtam, hogy a levesből bőségesen elegendő lesz a kis adag is. A főételek felépítése hasonló: a választott hús mellett egy adag rizs és vegyes vietnami saláta található. Currys-kókuszos csirkét (1890 Ft), valamint lazacot választottunk szójaszósszal (2690 Ft). Rajtam a kis adag leves is kifogyott, így az egyik főételt elcsomagoltattuk. A levesben a rizstészta szerintem kissé túl volt főzve, a lazacot pedig túlsütötték, de az adagok bőségesek és jól fűszerezettek voltak. A leves mellé csak citromot, 3 féle csípőset adtak, de bambuszcsírát nem.
A személyzet vietnami, egy családnak tűntek, apa és diáklány. Furcsa volt, hogy a lány is nagyon gyengén beszélt magyarul, talán nem magyar iskolába jár. De egyáltalán nem voltak kedvesek, szótlanul, gépiesen tették a dolgukat. A tisztaság az étterem egyik gyenge pontja, az asztalok és az étlap is ragacsos, tiszta pohár nem volt, a mosdó állapota volt a legrosszabb. Az egyik csap nem működött, ezt nejlonnak bekötözték, a kilincs kijárt, a papírtartó celluxszal volt összeragasztva.
Tetszett, hogy az italok is autentikusak, palackozott és dobozos zöld tea és kókuszital aloé verával.
2 levesért, 2 főételért, 2 italért összesen 8600 Ft-ot fizettünk. Kötelező szervizdíj van, igaz, csak 5%. Bankkártyával is lehet fizetni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (27)
Dang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Külső képDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - BelsőDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - BelsőDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - BelsőDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étel/italDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - BelsőDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étel/italDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étel/italDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étel/italDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Étel/italDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - BelsőDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - MosdóDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - MosdóDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - MosdóDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Külső képDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Külső képDang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest - Külső kép

Dang Muoi Pho Bistro - Attila út további értékelései

2018.10.11egyedül
Átlagos
A napokban egy vietnami étteremben, szabad asztal hiányában leültettek egy úrhoz, aki szívélyesen megengedte, hogy a társaságában fogyasszam el kedvenc pho-mat. ha már így összehozott bennünket a helyszűke, pár szót váltottunk is, és lelkesen ajánlotta az Attila úti vietnami éttermet, hogy itt is...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Residence Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Residence Siófok
122.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással