Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem vagyunk hollandok, de szeretjük a teniszt

Den Haag Pizzéria BudapestDen Haag Pizzéria Budapest a térképen

2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. május 18.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta működő étterem és söröző a Dohány utca elején, a Zsinagóga közelében. A nevén kívül - Hága holland neve - egyéb hollandiai vonatkozást nem fedeztem fel, az étlapon népszerű olasz ételek találhatóak: pizzák, tészták, 3-3 leves és desszert. Kommersz sörök a csapon: Soproni, Heineken, Edelweiss. A többi ital is a kommersz vonalon mozog, árak mérsékeltek.
Kétféle menüt kínálnak: pizza és üdítő 1700 Ft-ért (bármelyik fajta választható a pizzából, ami az étlapon szerepel), illetve 2 fogásos leves + főétel ebédmenü hétköznapokon 1200 Ft-ért, ehhez jár egy pohár szóda. Most utólag visszaolvasva is megerősíthetem az egyik korábbi értékelő véleményét, a lasagne-t valóban jól készítik, s mivel történetesen a lasagne szerepelt az ebédmenüben, így ezt választottam.
A leves nagyobb csészényi, vegyes zöldségleves gombával, póréhagymával kibővítve, hús nélkül, átlagos. A lasagne normál adag volt, nem zóna, bőséges, kiadós, frissen készült, sok paradicsommal, megfelelő készültségi fokban.
A beltér inkább söröző-pub jellegű, nem étterem érzete van itt az embernek. A földszinten a pult mellett 4 asztal, további ülőhelyek a galérián vannak, továbbá egy elég tágas, elkülönített terasz, amit főként a turisták és a fiatalok kedvelnek.
Ami nem igazán tetszett: a személyzet és egy vendég barátjuk is nagy teniszrajongók lehetnek, mert jó nagy hangerővel nézték az éppen zajló teniszmeccset a tévében. Engem amúgy nem zavart, nem igazán érdekel a tenisz, de szerintem alapvető, hogy megkérdezhették volna, nincs-e ellenemre, hogy ilyen hangosan nézik a sporteseményt a tévében.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (23)
Den Haag Pizzéria Budapest - EgyébDen Haag Pizzéria Budapest - BelsőDen Haag Pizzéria Budapest - BelsőDen Haag Pizzéria Budapest - Étel/italDen Haag Pizzéria Budapest - Étel/italDen Haag Pizzéria Budapest - Étlap/itallapDen Haag Pizzéria Budapest - Étlap/itallapDen Haag Pizzéria Budapest - Étlap/itallapDen Haag Pizzéria Budapest - BelsőDen Haag Pizzéria Budapest - BelsőDen Haag Pizzéria Budapest - Külső képDen Haag Pizzéria Budapest - Külső képDen Haag Pizzéria Budapest - Külső képDen Haag Pizzéria Budapest - Étlap/itallapDen Haag Pizzéria Budapest - Étlap/itallapDen Haag Pizzéria Budapest - Külső képDen Haag Pizzéria Budapest - Külső képDen Haag Pizzéria Budapest - Külső képDen Haag Pizzéria Budapest - Külső képDen Haag Pizzéria Budapest - Étlap/itallapDen Haag Pizzéria Budapest - Étlap/itallapDen Haag Pizzéria Budapest - Étlap/itallapDen Haag Pizzéria Budapest - Külső kép

Den Haag Pizzéria további értékelései

2013.04.18barátokkal
Kiváló
A holland név ellenére egy kocsmának álcázott olaszos hellyel van dolgunk. Sokkal jobban megéri itt enni, mint inni. A kiszolgálás rendkívül udvarias, viszont nem gyors. Sörből csak üvegest, a csapolt vizes. Viszont a pizzák és a tésztaételek nagyon jók. Az anyag minőségével nem spórolnak, bár az...
2013.04.12barátokkal
Kiváló
Közlekedés szempontjából nagyon jó helyen van. A pizzájuk isteni finom. A tésztája belül puha, kívül ropogós, finom friss feltétekkel megszórva. A menük is jó árban vannak, sokkal jobban megéri minőségben és mennyiségben is, sőt árban is itt ebédelni mint egy gyorsétteremben. Ha az Astorián járok...
Népszerű szállások a környéken
Centrooms Hotel Eger - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2025.01.02-ig
Centrooms Hotel Eger
24.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.10.23-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.15-ig
Thermal Panzió Igal
64.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval