Kívül szép, belül romlott

Déryné Bisztró BudapestDéryné Bisztró Budapest a térképen

Szörnyű 2016. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kora tavasszal jártam itt a párommal. Egy hangulatos szombat délutánt szerettünk volna eltölteni a Vár lábánál, de ez nem sikerült, sőt sikerült elrontaniuk a hangulatunkat a nap hátralévő részére. Szóval ha legközelebb hangulatos délutánra vágyom a Várban, egy szendviccsel és egy termosz teával a hátizsákban baktatni a Jávorka Sándor lépcsőn - jobb választás.
Bécsi szeletet, Fish and Chipset rendeltünk és menta teát. Amit kaptunk:
A tea - meleg víz volt tulajdonképpen. Friss menta levelek voltak beletépkedve a bögre vízbe. De mégiscsak meleg víz lett a végeredmény.
És ezután jött a döbbenet: mindkét fogás szó szerint el volt áztatva az olajban. Tocsogott. Próbáltunk pozitívan hozzáállni. Nem akartunk problémázni, ragaszkodtunk a romantikus kora tavaszi hangulat attitűdhöz. Ezért még ettünk néhány falatot, hátha mégsem olyan rossz mint elsőre tűnt, mégiscsak a Dérynéban vagyunk. De néhány falat után egyszerűen nem bírtuk tovább, annyira olajos volt, hogy egyszerűen a gyomrunk nem tudta befogadni. Nem kívántuk ezt a helyzetet. Szóltunk a pincérnek. Ami ezután történt az megalázó és méltatlan. Jött a főpincér és majdhogynem csalónak titulált bennünket, azzal, hogy mért nem rögtön szóltunk, hanem megettük majdnem a felét, és most akarjuk visszaküldeni az ételt. Aztán jött az üzletvezető - [moderálva - a szerk.] aki támadó, lekezelő és kioktató modorban a szemünkbe mondta, hogy nem igaz, hogy olajos az étel. Annyira bántó és váratlan volt ez a reakció, hogy elsírtam magam.
Valószínű, hogy az oda járó politikusokkal nem beszélnek így, és ha drága öltönyben, márkás karórával, luxusautóval érkeztünk volna, akkor sem ebben a bánásmódban részesülünk. Ezt a megkülönböztetést mindvégig érezni az étteremben.
Csak Egy ott dolgozó kért csak csak elnézést tőlünk és elismerte hibájukat, mondta, hogy ő megkóstolta a konyhában a tányérunkon lévő ételt és valóban olajos volt, hogy valószínűleg tovább benn hagyta a szakács az olajban. És, hogy megérti, ha soha többé nem megyünk hozzájuk vissza, ő is ezt tenné. Jólesett ez a vigasz.
valóban soha többé nem akarunk oda visszatérni, bármilyen klasszul ki van találva az arculatuk, a vendégszeretetről és szakácsművészetből még sokat kell tanuljanak.
Egyébként a fogyasztott étel árának a felét ki kellett fizessük.
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű

Déryné Bisztró további értékelései

2025.11.26egyedül
Hát hogyan is választ magának éttermet az egyszerű ember? Gondoltam, bemegyek a Szegedbe ebédelni a Gellért térnél, ott nagyon régen voltam, de az egyszál és leharcolt idős pincér, aki éppen egy madárházra való csivitelő kínait etetett, lihegve mondta, hogy nincs még vége, jönnek még, egy órán...
2025.01.28a párjával
Nagyon pozítívan csalódtam! Nagyon finomat ettünk és a kiszólgálás nagyon profi és szakszerű volt! A felszolgáló profi és üdítő jelenség volt! Az élmény így lett felejthetetlen! (Hannának a hívták a felszolgáló lányt ) Köszönjük!
2024.09.11családjával
Ebédre foglaltunk helyet 4 fő részére ,a teraszon ültünk le,a hely hangulatos ám kissé szűkös ,picike asztalokkal.A felszolgálók barátságosak.Nekünk e hozzáállás szimpatikus volt, ám nem biztos hogy mindenki vevő a kimondottan közvetlen stílusra. Az ételekre bőven kellett várni,ám azok minősége...
Hotel Szieszta Sopron - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Hotel Szieszta Sopron