Kiváló 2020. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az elmúlt napokban kijutott nekem a jóból, naponta több 5 pontos helyet is sikerült meglátogatni. Ezek egy részébe véletlenül akadtam bele. A Dérynébe nem. Ott már megfordultam sok évvel ezelőtt, nagyon tetszett, biztos voltam benne, hogy ezúttal is kiváló élmény lesz. S lőn. Kifogástalan a kiszolgálás, kicsivel még annál is több, a szegedi származású ifjú hölgy a szakma legjobbjai közé tartozik. Öröm volt Vele beszélgetni. Némi hezitálás után - minden étel kóstolásra csábít – az egg Benedict s a kacsamáj találkozását ígérő fogást választottam. A produkció katartikus, ízre, állagra egyaránt. A pezsgőt aranyárban mérik, egy pohár Sauska brut 3000 ft, szívesen kezdtem volna azzal a napot, mint egy nappal korábban, a Párisi udvarban, ahol ugyanez 2000. De ezt már sokallottam. Kértem hát egy ételhez illő bort, a Gilvesy pincétől. A helyben sült kenyér kitűnő. A 13,5 %os felszolgálási díjat megszavaztam volna, ha megkérdeznek, így, rámerőltetve kifejezetten zavart. A beltér és a terasz hangulatos. Az összélmény mindent egybevetve csillagos ötös.
Hát hogyan is választ magának éttermet az egyszerű ember? Gondoltam, bemegyek a Szegedbe ebédelni a Gellért térnél, ott nagyon régen voltam, de az egyszál és leharcolt idős pincér, aki éppen egy madárházra való csivitelő kínait etetett, lihegve mondta, hogy nincs még vége, jönnek még, egy órán...
Nagyon pozítívan csalódtam! Nagyon finomat ettünk és a kiszólgálás nagyon profi és szakszerű volt! A felszolgáló profi és üdítő jelenség volt! Az élmény így lett felejthetetlen! (Hannának a hívták a felszolgáló lányt ) Köszönjük!
Ebédre foglaltunk helyet 4 fő részére ,a teraszon ültünk le,a hely hangulatos ám kissé szűkös ,picike asztalokkal.A felszolgálók barátságosak.Nekünk e hozzáállás szimpatikus volt, ám nem biztos hogy mindenki vevő a kimondottan közvetlen stílusra. Az ételekre bőven kellett várni,ám azok minősége...