Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jutalom a megtalálóknak

Desszert Neked - Allee BudapestDesszert Neked - Allee Budapest a térképen

Kiváló 2022. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. április 28.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A 11. kerületben volt dolgom, a fiam húsvéti ajándékát mentem átvenni, majd hazafelé tartva éppen belefért még az időmbe egy süti, és eszembe jutott, hogy az Allééban lévő újhullámos cukrászda eddig kimaradt. Ez éppen jó helyszín volt, mert innen indult hazafelé a villamos. Nem járok sűrűn az Allééban, de 2-3-szor már tettem célzottan gasztro-felmérést, s akkoriban valahogy a Desszert Neked kimaradt. Hogy azért-e, mert akkor még nem is nyitottak meg vagy egyszerűen csak elmentem mellette, azt nem tudnám megmondani. Tehát konkrétan ide jöttem, ezt a helyet kerestem és mégis alig találtam meg. De amikor meglett, fogtam a fejemet, hogy nem tudtam észrevenni. Nem egy klasszikus bérlemény üzlethelyiség, hanem a folyosón kialakított, körbejárható sziget. A pultot két oldalról lehet szemrevételezni, majd mellette vannak saját kis asztalok, ülőhelyekkel. Igaz, hogy a folyosóra kitelepülve, de mégis valamelyest szeparálva.
A sütemények megegyeznek a 6. kerületi (Andrássy út egyik mellékutcájában) fő "DN" cukrászda finomságaival, ugyanaz a kínálat, de itt azért kisebb a választék, a helyi is kisebb. Szintén találkoztam már a pompás desszertjeikkel az Édes Napok rendezvényen is a Bazilikánál.
A sütemények egytől egyik kézműves remekművek, szemre is nagyon mutatósak, és nem utolsósorban nagyon finomak is, prémium alapanyagokból, nagy gondossággal és jó ízléssel készülnek. Cserébe sajnos nem olcsó ez a cukrászda. Leginkább a kifinomult francia vonalat képviselik. A süti darabárak 1090-1390 Ft között alakulnak. A macaronok darabára 430 Ft, kb. tucatnyi íz volt, a pohárdesszertek 590 Ft-ba kerülnek (réteges tripla csokis, illetve vaníliás-málnás), cake pop nyalóka golyók 390 Ft-ért (narancs marcipános, többféle bevonattal). A sütemények közül túlzás nélkül bármelyiket szívesen megkóstoltam volna. A Rákóczi túróst már ismertem, így ezúttal a pisztáciás-málnás-áfonyás tarte mellett döntöttem (1290 Ft). Csodás a krém, élénk a színvilág, a tészta ropogós, de nem száraz.
A sütemények mellé friss pörkölésű, olasz kézműves kávét kínálnak, többféle ízesített latte közül lehet választani, illetve dobozos üdítőket láttam még a hűtőpultban.
A kiszolgálás kedves, barátságos, hozzáértő.
Jó szívvel ajánlom Nektek is ezt a Desszertet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
Desszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - EgyébDesszert Neked - Allee Budapest - Egyéb

Desszert Neked - Allee további értékelései

2022.03.10barátokkal
Kiváló
Nem tudom, hányszor mentem el mellette. Meg azt sem, hogy miért? Valahogy abban az öntelt állapotban ringatóztam, hogy én nyilván minden presszót, büfét, kajáldát ismerek az Allee-ban, nincs itt már semmi felfedezni való. Azután a szomszéd lánnyal elmentünk egy jót pho-ni Lizához a Gárdonyi...
Népszerű szállások a környéken
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.05.03-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
103.557 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Májusi Napfogyatkozás
Májusi Napfogyatkozás
2024.05.31-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
39.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval