2026. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2026. szeptember 17.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A korábbi értékelést is én írtam a helyről, de csak, hogy gyorsan aktualizáljam, íme a friss benyomások. Helyszín, berendezés, indiai konyha, e tekintetben semmi változás nem történt. A földszinten 3 asztaluk van. Az emeleti rész üres, illetve ott van a mosdó.
Hétköznap ebédidőben továbbra is kínálnak kétféle ebédmenüt, amelyek ára emelkedett. A húsos/"non-veg" = csirkés menü 4000 Ft, a vegetáriánus 3500 Ft. Italt nem tartalmaz a menü, még egy pohár csapvizet sem adnak, viszont szervizdíjat sem számoltak fel. Cserébe blokkot/számlát sem kaptunk és készpénzzel fizettünk. A korábbiakkal ellentétben a menüt ezúttal több rekeszes fémtálcán szolgálták fel. Tartalma: butter chicken, azaz vajas csirkemell falatok, finom, fűszeres, pikáns szószban. Lehet szólni, hogy mennyire csípősen kéred. Ha egyáltalán nem, akkor is valamennyire pikáns, kicsit csípős lesz, erre készüljetek fel. Babos dahl, ez még csípősebb volt, mint a csirke. Kis adag bashmati rizs, friss zöldség, sárgarépa és kígyóuborka szeletek. Butter naan, azaz vajas naan kenyérlepény. Minden fogás forrón, frissen érkezett. A naan frissen sült.
A kiszolgálás a víz tilalom mellett is azért hagyott némi kívánnivalót. Például az asztalon már ott lévő tányérokat csak odébb tették, nem vitték el. A személyzet két főből áll, indiai pultos-kasszás-felszolgáló, illetve egy szintén indiai szakács a konyhában. Kommunikáció nyelve: angol. Házhoz szállítás működik mindkét futár hálózattal.
Az ételre megadom a 4 pontot, nekem az korrekt volt, az adag is bőséges, jól lehet vele lakni, de minden más 3 pontos, így az össz-benyomás is. Mindazonáltal részemről ajánlott.
Az étterem szanszkrit neve azt jelenti, hogy az Istenek földje, amely Észak-Indiában, a Himalája térségében lévő Uttarakhand régióra utal, a hinduk így nevezik ezt a területet. Az étterem bejárata feletti emblémán is megjelennek a magas, hófödte hegyek.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Devbhoomi Indian Restaurant további értékelései
2024.10.25egyedül
![]()
Új keletkezésű kis indiai kifőzde a Bakáts tér és a Nagykörút közötti kis utcában, a templom mögött. Érdekesség, hogy mellettük egy tradicionális tibeti kifőzde működik, de van itt török kebabos is, ezek már jó pár éve etetik a környéket. Nagyon egyszerű, kissé rendezetlen beltér, családi...
55.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
Martfű Hotel Thermal SPA Martf?