Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kitűnő olasz hidegtál

Digó Pizza - Kazinczy utca BudapestDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest a térképen

Kiváló 2020. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Digó Pizza pizzáját már volt szerencsém több alkalommal is kóstolni, egyrészt az Erzsébet téri kioszkjukban, másrészt a Hold utcai piac gasztro-hétvégéjén, de szerintem még valamelyik food truck fesztiválon is előfordult.
Még a járvány beütése előtt nyitották meg az első igazi éttermüket a Kazinczy utcában, az ottani zsinagóga épületével szemben. Ahogy a bejárat fölé is ki van írva, tradicionális nápolyi pizzát készítenek, bent látható is a pizzasütő kemence. Az étlap nem túl hosszú. A hagyományos pizza mellett készítenek még szintén pizzatészta alapú calzonét, valamint különlegességnek számít a szarvasgombás pizzájuk, ami pár forint híján 3000 Ft-ba kerül.
A barátságos beltérhez itt sikerült kellően barátságos és szimpatikus személyzetet is találni, a pincér fiatalemberrel meg is vitattuk, hogy én inkább valami mást szeretnék enni, de nem pizzát.
Egy kitűnő antipasti válogatás tálat kaptam olasz finomságokból, (1790 Ft), 2 féle szalámi, hajszálvékony Prosciutto sonka szeletek, 2 féle sajt, kencék, rukkola-fetasajt- paradicsom saláta, savanyított gyöngyhagyma és kapribogyó, s ezek mellé 2 nagy szelet pizzakenyér. De mondták, ha elfogy a kenyér, csak szóljak nyugodtan, lehet repetázni. Szimpatikus volt, hogy egyszerű szódavizet is lehet kérni, igaz a 290 Ft egy kicsit borsos ár érte.
A földszinti asztalokon kívül a galérián további ülőhelyek találhatóak.
Nagyon izgalmasak a belső építészeti megoldások és a dekoráció is. Egy kicsit sötét van szerintem, a megvilágítás nem túl jó.
Tartanak pár féle üveges kézműves sört és a borok között az olaszok mellett magyar borokat is felfedeztem (pl. az egri Bolyki Pincészettől).
10% kötelező szervizdíjat számolnak fel.
Bankkártyás fizetés lehetséges.
Klassz hely, ajánlom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (22)
Digó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Külső képDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Külső képDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Külső képDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Étlap/itallapDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Étlap/itallapDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - BelsőDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Étlap/itallapDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Étlap/itallapDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Étlap/itallapDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - BelsőDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - BelsőDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - BelsőDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Étlap/itallapDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - BelsőDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - BelsőDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Étel/italDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Étel/italDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Étel/italDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Étel/italDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Étel/italDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - MosdóDigó Pizza - Kazinczy utca Budapest - Étel/ital

Digó Pizza - Kazinczy utca további értékelései

2020.02.01egyedül
Kiváló
A Digó pizza hamar közönségre talált, mivel sokan szeretik az eredeti nápolyi pizzát. Nem meglepő, hogy az Erzsébet téri teraszegység után megnyitották a klasszikus, kőből épült pizzázójukat, ahol télen is le lehet ülni kényelmesen. Itt pár év alatt két egység is tönkrement, egy francia meg egy...
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Debreceni ízelítő
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
70.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok
Pihentető hétköznapok
2024.12.20-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval