Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

DiVino másodszor

DiVino - Gozsdu Udvar BudapestDiVino - Gozsdu Udvar Budapest a térképen

2017. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. március 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bazilikánál lévő DiVino Borbárban többször is megfordultunk a kollégákkal. Barátnőim javaslatára találkoztunk a Király utcai másik egységükben, előzetesen foglaltunk asztalt, bár ez nem volt szükséges hétköznap este, csak pár asztalnál ültek, illetve néhányon volt még foglalást jelző tábla.
Kizárólag magasított bárszékes asztalaik vannak, így pl. mozgássérültek vagy mozgásukban korlátozottak nem igazán tudnak itt kényelmesen helyet foglalni. A fő csapásirány értelemszerűen a bor, de bisztrós jellegű, a borokhoz jól passzoló ételeket is kínálnak. Ottjártunkkor éppen az egyik egri borász tartott kóstolót és bemutatót, ha jól értettük a pincér szavait, minden szerdán, vagy minden hónapban egyszer szerdán van ilyen bemutató.
A kiszolgálás eléggé tessék-lássék volt, el-eltűnt a személyzet, nem volt egyértelmű, hogy hová üljünk vagy ne üljünk. A másik probléma az eltérő hőmérséklet az étterem bizonyos részeiben. Voltak olyan asztalok, amelyekre dőlt a forróság felülről a klímából. Voltak hideg és huzatos helyek, leginkább a körbezárt és fűtöttnek tűnő terasz részen, de végül a belső részben a borospolc előtti asztalnál ideális helyet találtunk. 2 db vegyestálat ettünk (2850 Ft/tál), ez 3 főre nagyjából nekünk elég is volt, nem vagyunk nagyevők. Pármai sonka, parasztsonka, sajtok, mozzarella, olívabogyó, paradicsom, fűszervaj) volt a tálon. Az ételek minőségiek és ízletesek voltak, de a mennyiség változó volt, a fűszervaj és a paradicsom kevés. Annak ellenére, hogy 2 egyforma ételt kértünk, nem mutatkozott a személyzetben hajlandóság, hogy valami változatosságot, kombinációt vigyenek bele (kérdeztük, lehet-e, pl. más savanyúság vagy más húsok, de nem). 2 féle házi kenyeret kértünk hozzá, de külön kellett kérni, hogy ne csak a fehér kenyeret kapjunk.
A mosdó az alagsorban van, nagyon dizájnos és hatalmas.
Kinti nyitott teraszuk is van a Király utca felől, bankkártyával lehet fizetni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (16)
DiVino - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőDiVino - Gozsdu Udvar Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.05.03-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
59.364 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval