Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az átlagnál igényesebb, tisztább, megtervezettebb romkocsma

Doboz BudapestDoboz Budapest a térképen

2015. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. december 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Doboz amolyan bulis prémium romkocsmának volt szánva, hatalmas és az átlagosnál sokkal rendezettebb beltér. Egyébként a romkocsma egyik lényeges vonása épp az, hogy potom pénzből ideiglenes ivót hozzanak létre, ez meg nagybefektetésnek tűnik. Hogy bejön-e a számítás, nem tudom, ottjártunk idején minden esetre nem sok vendég volt.
Demeter Csabától kértünk egy bort, konkrétan a Hanga cuvée-t, amivel két ízben is aranyat nyert az egri borász Bordeauxban a Challenge International de Vin nevű versenyen. Ez a bor is szerepelt ugyanis az egyébként elég szűk választékban, de kifogyott. Így egy deci Haraszty-Vallejo Irsai Olivért és egy deci Juhász Olaszrizlinget kértünk (az egri pincészetről van szó, nem az etyekiről.) Az utóbbi kellemes meglepetés volt. Juhászéknak korrekt boraik voltak mindig is, de ez több volt a korrektnél.
Nem láttam, hogy lenne konyhájuk, de amilyen nagy az egység, nem csodálkoznék rajta, ha erre is futotta volna a térből és a pénzből. Az ételrovatban az italválasztékot jutalmaztam. Lényegében 3,5 pontot érdemelnének, elvégre sem töményben, sem sörben nem nyújtanak átlag felettit, de felfele kerekítettem. A zene nem a mi ízlésvilágunkat tükrözte.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Doboz Budapest - BelsőDoboz Budapest - BelsőDoboz Budapest - BelsőDoboz Budapest - BelsőDoboz Budapest - BelsőDoboz Budapest - BelsőDoboz Budapest - BelsőDoboz Budapest - BelsőDoboz Budapest - BelsőDoboz Budapest - BelsőDoboz Budapest - BelsőDoboz Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.06.21-ig
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
75.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval