Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Drága Doktor úr

Doktor & Pék - Bajcsy-Zsilinszky út BudapestDoktor & Pék - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest a térképen

Átlagos 2024. januárban járt ittÉrtékelt: 2024. január 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Csengery utcában megnyitott első "Doktoros" pékség, ami egyben kávézó is, pár éve tetszett, így érdeklődéssel kerestem fel a Bajcsy-n, a Toldi Mozi közelében megnyitott második, kisebb egységüket. Pénteken kora délután, amikor még szerintem sokan nem is végeztek a munkahelyükön, már igencsak lepusztított volt a készlet, nagyon szerény kínálat. Elvileg 18 óráig tartanak nyitva, el sem tudom képzelni, hogy még addig, órákon át vajon mit fognak a betérőknek árusítani, ajánlani?
Kenyeret, édes és sós péksüteményeket kínálnak. Határozottan túlárazottnak találtam a helyet.
A szolid kínálatban sajttal töltött perec (650 Ft), spenótos csavart rúd (750 Ft), fonott kalács (1000 Ft/ 25 dkg), mákos és diós búrkifli (650 Ft) volt, valamint egyetlen darab kenyér, talán sokmagvas fél kg-os. Egy db kifli nem kevesebb, mint 300 Ft-ba került, sima és sajtos volt. Ami volt, abból is csak 1-1 db-ok mutatóban. A zserbónak csak a kiírása maradt, 850 Ft-ért az sem olcsó.
Az utolsó túrós táskát 650 Ft-ért csíptem el, a tölteléke nem túrós, hanem túrókrémes avagy krémtúrós volt, mazsola nélkül. Van, aki ezt a típust kedveli, én annyira nem. Méretre átlagos, puha, friss, kívül sem ropogós, megfelelően átsült.
Kizárólag elviteles hely, helyben étkezésre nincs lehetőség.
Úgy tűnik, hogy más napokon azért szokott maradni készletük, amit hasznosítanak is, erre utal, hogy zsemlemorzsát árusítanak negyed és fél kg-os csomagolásban.
Lehet, hogy csak nem jó napot fogtam ki, de nekem ez most nem jött be. Azért 3 pontot adok, mert a minőség azért nem egy albán színvonal, és a termékek frissek voltak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (8)
Doktor & Pék - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest - Külső képDoktor & Pék - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest - Étel/italDoktor & Pék - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest - Étel/italDoktor & Pék - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest - BelsőDoktor & Pék - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest - BelsőDoktor & Pék - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest - Étel/italDoktor & Pék - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest - Étel/italDoktor & Pék - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.04.20-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
60.435 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval