Átlagos 2015. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. október 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az étterem kialakítása megfelelő, teraszos, így nyáron nem kell a melegben zsúfolódni. Az ételek összességében jók, azonban az adagok kicsik. A felszolgálók nem udvariasak és nem is kedvesek, csak teszik a dolgukat. Plusz szolgáltatást, mint pl. wifi ne akarjon az ember igénybe venni, mert arra hivatkozással, hogy " a főnök még nekünk sem adja meg a jelszót" nem fogják kiadni. AZ árak igen magasak ahhoz képest, hogy egy sima bolognai spagettiről, vagy egy pizzáról beszélgetünk. Csak azoknak ajánlom, akik azért mennének ide, hogy csevegjenek, vagy ismerkedjenek; kizárólag kulináris élvezeti céllal menni kár.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Don Pepe Étterem & Pizzéria - Gépmadár utca további értékelései
Rántott májat rendeltem petrezselymes burgonyával. A petrezselymes burgonya íze, szaga, kinézete égetett, ehetetlen, és ezt kiszállították. Ez felháborító! Többször voltam személyesen is az étteremben, akkor nem voltak ilyen problémák. Ez nagy csalódás. Ez volt az utolsó rendelésem innen!
Sajnos nagyon csalódott voltam a pizzával kapcsolatban. A tészta rendkívül száraz volt, mintha napokkal ezelőtt készült volna, és a feltétek is ugyanolyan ízetlenek voltak. Az összhatás egyszerűen szörnyű volt. Nem ajánlanám ezt a helyet senkinek.