Hely jó kiszolgáló kedves grillezett zöldség rémálom.

Don Pepe Étterem & Pizzéria - Gépmadár utca BudapestDon Pepe Étterem & Pizzéria - Gépmadár utca Budapest a térképen

Szörnyű 2026. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2026. augusztus 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Maga a hely jo a kis kiszolgáló aranyos volt de a grilezett zöldség amit rendeltem az katasztrofa volt se az íze se az állaga nem beszélve a tálalásról szőrnyű a zöldségek ahogy fel voltak vágva hát az nem ember elé való volt.Nagyon nem ajánlom senkinek.
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:

Don Pepe Étterem & Pizzéria - Gépmadár utca további értékelései

2026.06.21
Rántott májat rendeltem petrezselymes burgonyával. A petrezselymes burgonya íze, szaga, kinézete égetett, ehetetlen, és ezt kiszállították. Ez felháborító! Többször voltam személyesen is az étteremben, akkor nem voltak ilyen problémák. Ez nagy csalódás. Ez volt az utolsó rendelésem innen!
2024.05.27a párjával
Sajnos nagyon csalódott voltam a pizzával kapcsolatban. A tészta rendkívül száraz volt, mintha napokkal ezelőtt készült volna, és a feltétek is ugyanolyan ízetlenek voltak. Az összhatás egyszerűen szörnyű volt. Nem ajánlanám ezt a helyet senkinek.
2024.05.25barátokkal
Szuper ételek,kedves felszolgálók,hangulatos környezet!Egyszóval összefoglalva:minden tökéletes!
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
Szent István Hotel Eger - Kedvezményes ajánlat
Szent István Hotel Eger
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?