Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem ez volt életünk pizzázása

Don Pepe Étterem & Pizzéria - Pesti úti Tesco BudapestDon Pepe Étterem & Pizzéria - Pesti úti Tesco Budapest a térképen

Gyenge 2019. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. június 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Don Pepe pizzéria-lánc 17. kerületi egysége a Pesti úti Tesco épületében kapott helyet. Pultnál önkiszolgáló rendszerű a kiszolgálás, hasonló koncepció és "együttélés" a Tescoval másutt is tapasztalható, pl. a 13. kerületben a Váci úton, illetve Csepelen, továbbá több vidéki helyszínen is.
Mivel a 17. kerületben ingyenes a kiszállítás, itt élő rokonaink általában innen szoktak rendelni (a külsőbb kerületek nem dúskálhatnak olyan kínálatban, mint mi a Nyugati térnél). 3 db normál méretű, 32 cm-es átmérőjű pizzát választottunk, az online rendelés flottul működött, a pizza választék rendkívül széles, családi méretű pizzát is kínálnak (átmérő: 55 cm, szinte malomkerék). A pizzán túl is mondhatni óriási a további ételkínálat: tészták, saláták, grill és BBQ ételek, rántott mindenféle, szendvicsek, piadinák, "keleti ízek" néven thai fogások, "Nagyi kedvence" címszó alatt hagyományos, klasszikus magyaros fogások. A sok többször kevesebb mondás ezúttal is igaznak bizonyult, hiába szinte végtelen a kínálat, de a minőség, az elkészítés, a kivitelezés meglehetősen átlagos, a konyhai technológia, az alkalmazott alapanyagok nem színvonalasak.
A választott pizzák árai 1800-2300 Ft között alakultak, nem túl bonyolult fajtákat kértünk: gombás, baconos-lilahagymás, tejfölös-csirkemelles feltétekkel. Tekintettel az 5000 Ft feletti rendelésre, egy 1,25 l-es Colát kaptunk ajándékba. Bankkártyával online lehet fizetni. Kicsit kevesebb, mint 1 óra alatt szállították ki, hétköznap ebédidőben (a távolság járművel kb. 5 percnyi egyébként).
Pozitívum: a gomba nem konzerv volt, melegen érkeztek a pizzák. Negatívum: a tészta vastag, felfújt hatású, egyáltalán nem ropogós, a feltétek eloszlatása egyenetlen és összességében kevés (főleg a csirkehús csak mutatóban volt), a széleken üres. Hidegen az élvezeti érték látványosan csökken, újramelegítés, grillezés sem segít rajta.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Fényképek (2)
Don Pepe Étterem & Pizzéria - Pesti úti Tesco Budapest - Étel/italDon Pepe Étterem & Pizzéria - Pesti úti Tesco Budapest - Étel/ital

Don Pepe Étterem & Pizzéria - Pesti úti Tesco további értékelései

2018.08.29egyedül
Gyenge
Esti bevásárlás után gyors vacsora reményében vettem itt pizzát. Pozitív, hoy szeletben is van, De: a szeletes pizza hideg volt, és nem ízlett. Legközelebb inkább nem.
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.29-ig
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz
43.236 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
50.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval