Astoria fagylalttal

Dream Cream - Ice Cream & Bubble Waffle Budapest BudapestDream Cream - Ice Cream & Bubble Waffle Budapest Budapest a térképen

2025. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. május 30.
Elsősorban külföldi turistákra specializálódott kis egység az Astoriánál, buborékos gofri és fagylalt, illetve ezek kombinációja szerepel a kínálatban, meglehetős árfekvésben. 20 féle fagylaltot kínálnak, főleg gyümölcsös ízeket. Szemre, állagra, színre több is szimpatikus volt. Egy kis adag mangós joghurtfagylaltot kértem, nem gombócot, hanem "kenést" adnak, 840 Ft-ot fizettem érte. Dekára mérték. Ízre finom volt, kellemesen savanykás, nem gejl. A hely maga elég szűkös, de van egy kis teraszuk, igaz, nekem itt a mindig forgalmas, benzingőzös Károly körúton nincs nagy hangulatom teraszozni. A kiszolgálás normális volt.
Összességében 4 pontot megadok.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (8)
Dream Cream - Ice Cream & Bubble Waffle Budapest Budapest - Étel/italDream Cream - Ice Cream & Bubble Waffle Budapest Budapest - BelsőDream Cream - Ice Cream & Bubble Waffle Budapest Budapest - BelsőDream Cream - Ice Cream & Bubble Waffle Budapest Budapest - Étel/italDream Cream - Ice Cream & Bubble Waffle Budapest Budapest - Étel/italDream Cream - Ice Cream & Bubble Waffle Budapest Budapest - EgyébDream Cream - Ice Cream & Bubble Waffle Budapest Budapest - Külső képDream Cream - Ice Cream & Bubble Waffle Budapest Budapest - Külső kép
Hotel Yacht Siófok - Két ünnep között
Hotel Yacht Siófok