Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Külföldiek gyűjtőhelye

Drum Cafe Langosh & Gulash Bar BudapestDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest a térképen

Átlagos 2018. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. január 2.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Zajos, forgalmas, külföldiek körében nagyon népszerű magyaros bisztró a Dob utca elején. Zsúfolásig megtelik esténként, és ide nemcsak inni járnak a külföldi buli-turista-csapatok, hanem enni is. Az árak alapvetően igen barátságosak.
A személyzet elegendő létszámú, gyors, udvarias, készséges, és még mosolygós is. Mindenfajta rasszista felhang nélkül megemlítem (mert annyira szembeszökő volt), hogy szinte a teljes személyzet romákból állt, akik szemmel láthatóan dolgosak, szorgalmasak voltak, és még idegen nyelven is tudtak beszélni a vendégekkel.
Az étlap úgy lett kialakítva, hogy az ételek 1-1- névjegyen szerepelnek, és ezek vannak belerakva egy névjegytartóba. Nem tudom, mennyi étel van, de rengeteg. Minden ár nagy számokkal euróban is ki van írva, a forint mellett persze, ami a külföldieknek nagy segítség lehet a kalkulációban. A magyar ételeken kívül van vagy 2 oldalnyi kóser zsidó fogás is, ami a zsidó negyedben, a Zsinagóga szomszédságában érthető is.
Az ételfronton a fő csapásirány a lángos, gulyás, pörkölt, paprikás csirke és effélék. De azért vannak pizzák is, de ezeket is lehet kapni ilyen-olyan nagyon magyaros feltétekkel.
Az árak szerintem a környéken talán itt a legkedvezőbbek. Főételek körettel 2000 Ft alatt. Desszertek 5-600 Ft környékén.
Epres kalácsos mascarpone sütit ettem (490 Ft), valamint egy latte macchiato-t (350 Ft). Tulajdonképpen egyik sem volt egy nagy durranás, az eper valójában eperszirup volt, a kávé sem valami fergeteges, de összességében jó volt a hangulat.
A gyenge pont a mellékhelyiség, ami igazán igénytelen. Büdös, koszos, elhanyagolt, szemetes. A WC papír gagyi, a legolcsóbb szürke, 1 rétegű vacak. Az ajtót nem lehet becsukni. A mosdó kinn van a nyitott részen, ahol a pincérek bejárnak a konyha felé.
Kötelező szervizdíj 12%.
A számlára nagy betűkkel ráírták, hogy a csoportok nem fizethetnek egyesével. Nem tudom, ez amúgy szabályos-e, minden esetre ők jelezték.
Nagy kiülős teraszuk van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (25)
Drum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Étlap/itallapDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Étlap/itallapDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Étlap/itallapDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Étlap/itallapDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - EgyébDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Étel/italDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Étel/italDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - BelsőDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - BelsőDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - MosdóDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - MosdóDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - MosdóDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - BelsőDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Külső képDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Külső képDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Külső képDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Étlap/itallapDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Étlap/itallapDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Külső képDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Étlap/itallapDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Étlap/itallapDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - BelsőDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Étlap/itallapDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Külső képDrum Cafe Langosh & Gulash Bar Budapest - Külső kép

Drum Cafe Langosh & Gulash Bar további értékelései

2022.12.20a párjával
Kiváló
A belváros szívében, megfizethető áron, rendkívül széles választékkal találkoztam. Gulyásleves, rengeteg féle lángos, még különleges fekete színű lángos is kapható. A személyzet jófej, a hangulat kellemes
2019.05.12a párjával
Átlagos
Szűkös helyek, a pincér közönséges megnyilvánulásai rontottak a fyors kiszolgáláson. Az étel finom, bár lehet félre értettem, mert elég kis adag volt. Összességében nem kell sokat várni a kiszolgálással, pörgősek
2014.05.30barátokkal
Jó minőségű magyaros ételek, remek árakon. A társaság végigkóstolta a zöldborsólevest, a gulyáslevest, a lángost, a bundázott zöldségeket, mindennel meg voltunk elégedve. A kiszolgálószemélyzet nagyon kedves, az ételeket gyorsan kihozták. Egy pici negatívum talán a helységet átlengő zsírszag, de...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
39.950 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
2024.05.17-ig
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval