Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az első koktélszendvics Magyarországon

Duran Szendvicsház BudapestDuran Szendvicsház Budapest a térképen

Átlagos 2015. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. március 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az alapító osztrák Duran család története a Monarchia idejére nyúlik vissza, több pékséget üzemeltettek. Ez az étkezde 20 éve, 1995-ben nyitott meg Budapesten, mint az első magyar franchise szendvicsüzlet. Az üzleti koncepció azóta sem sokat változott, jelenleg több mint 40 féle koktélszendvics kapható. A kis szendvicskékből 5-6 db-ot simán meg lehet egyszerre enni, mert elég aprócska a méretük. Árban a legolcsóbbak 200 Ft-nál kezdődnek, a többség 290 Ft-ba kerül, de van egy-két extra fajta, ami majdnem 500 Ft-ba kerül (libamájas, lazackaviáros). Fehér-, barna- és magvas kenyérből is készülnek a szendvicsek.
A munkaértekezletekre többször rendeltünk már tőlük, a minőséggel nem volt soha problémánk.
A legnépszerűbbek a sonkás és a szalámis változatok, ebből fogy a legtöbb, bár vannak szerintem sokkal izgalmasabb verziók is, pl. a juhsajt krémes vagy a marhahús salátás. Az én kedvencem a currys tojássalátás és a körözöttes.
Ár-érték arányban szerintem elég drága. A kiszolgálással soha nem volt gondom, s bár késő délutánra eléggé megfogyatkozik s kínálat, mindig találtam még kedvemre valót a választékból.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (17)
Duran Szendvicsház Budapest - Étel/italDuran Szendvicsház Budapest - Étel/italDuran Szendvicsház Budapest - Étel/italDuran Szendvicsház Budapest - Étel/italDuran Szendvicsház Budapest - Étlap/itallapDuran Szendvicsház Budapest - Étlap/itallapDuran Szendvicsház Budapest - Étlap/itallapDuran Szendvicsház Budapest - Étel/italDuran Szendvicsház Budapest - Étel/italDuran Szendvicsház Budapest - Étel/italDuran Szendvicsház Budapest - Étel/italDuran Szendvicsház Budapest - Külső képDuran Szendvicsház Budapest - Külső képDuran Szendvicsház Budapest - Külső képDuran Szendvicsház Budapest - Külső képDuran Szendvicsház Budapest - Külső képDuran Szendvicsház Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
82.294 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval