Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tojáskrémes szendvics

Duran Szendvicsház - Retek utca BudapestDuran Szendvicsház - Retek utca Budapest a térképen

Átlagos 2019. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Fény utcai piac bejáratával szembeni sarkon található kis szendvicsező, másik, Deák térnél lévő egységüket gyakrabban fel szoktuk keresni, onnan többször rendeltünk is céges rendezvényekre.
Kis méretű szimpla - "fedél" nélküli - szendvicseket készítenek mindenféle feltéttel. 35 féle fehér kenyeres alapú és tucatnyi barna kenyereset kínálnak a teljes választékban, de a helyszínen kb. 13-14 féle közül lehetett választani. Az extrábbak közül fekete kaviáros, lazacos; de volt tonhalsalátás, főtt tojásos, Camembert sajtos, juhsajt krémes, hússalátás, körözöttes, sonkás is, ...., ahogy a képek alapján vissza tudtam idézni.
Árban 300 Ft (298 Ft) a kezdőár, a legdrágábbak kb. 500 Ft-ba kerülnek, mivel elég kicsik, ezekből 4-5 db szerintem simán lecsúszik egy felnőtt embernek reggelire vagy uzsonnára. Ebédre én nem tartom megfelelő étkezésnek a hideg szendvicset, az az igazság, szerintem akkor a szervezetnek meleg ételre van szüksége.
A 2 alkalmazott közül csak az egyik kezelte a kasszát, aki éppen telefonos rendelésfelvételt is intézett, így elég sokat kellett várni a kiszolgálásra.
A hely nem akadálymentesített, a bejárat pár lépcsőfokon közelíthető meg. A benti rész retró, steril, a Duran sárga-zöld színvilága jelenik meg a dekorációban, de összességében elég sivár.
Nekem évek óta a tojássalátás a kedvencem, ez csak fehér kenyeres változatban volt éppen elérhető, és az utolsó 2 darab közül sikerült az egyiket kiválasztani. Sajnos a kenyér frissessége már hagyott maga után kívánnivalót, kissé szikkadt, szárazkás volt.
A tojáskrém ugyanolyan volt, mint sok éve, szóval finom továbbra is.
3 pontot adtam, mert az élmény annyira semmilyen volt, ez nem is nevezhető élménynek. Úgy gondolom, nem árt 10 évente megújulni, fejlődni, itt ezt nem tapasztaltam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (10)
Duran Szendvicsház - Retek utca Budapest - Külső képDuran Szendvicsház - Retek utca Budapest - Étel/italDuran Szendvicsház - Retek utca Budapest - Külső képDuran Szendvicsház - Retek utca Budapest - BelsőDuran Szendvicsház - Retek utca Budapest - Étel/italDuran Szendvicsház - Retek utca Budapest - BelsőDuran Szendvicsház - Retek utca Budapest - Étel/italDuran Szendvicsház - Retek utca Budapest - Étel/italDuran Szendvicsház - Retek utca Budapest - Külső képDuran Szendvicsház - Retek utca Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
59.523 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Nem csak a 20 éveseké a világ
Nem csak a 20 éveseké a világ
2024.12.20-ig
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
59.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től büféreggelivel
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
SunGarden Wellness Pihenés
2025.01.02-ig
Sungarden Hotel Siófok
86.040 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval