Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Költözés után a Dürer

Dürer Kert BudapestDürer Kert Budapest a térképen

Átlagos 2023. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. január 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Dürer Kert 2021-ben költözött át - kényszerűségből - a korábbi imádott helyszínéről, a Városliget mellől a XI. kerületbe, egy számomra világvégi helyszínre, Újbuda Duna-menti ipartelepére. Bár már több, mint 2 év eltelt, én azóta sem tudtam megbarátkozni ezzel az új helyszínnel. Kizárólag csak a koncertek miatt járok ide, de mindig reménykedem, hogy a szervezők valami más helyszínt választanak, közelebb hozzánk, a belvároshoz. Persze sajnos nincs nagy választék a normális budapesti koncerthelyszínek között.
Nyáron még annyira nem rossz az új Dürer, hiszen le lehet menni a Duna-partra, bár nagyon veszélyes a lejutás szerintem, illetve a kerthelyiség hangulatos, azonban a belső tér számomra rideg, kopottas, fakó, levegőtlen. Lélektelen.
A parkolás nem megoldott, nincs normálisan kiépített, lefestett parkoló rész, mindenki össze-vissza megáll, ahogy sikerül. BKV-val több átszállással tudunk ide utazni, de még a legközelebbi busz/villamosmegállótól is kell azért gyalogolni. Éjszaka a hazajutás macerás, ritkán jár az éjszakai busz, ami errefelé megfordul.
Az árakat elég rendesen megemelték, mintha egy igényes belvárosi szórakozóhelyen lennénk, pedig nagyon nem. Az italkínálat alapvetően mainstream, bár a legutóbbi eseményen kapható volt a Mad Scientist Mad In Black Fekete Zaj fesztivál söre, de ez egyszeri alkalomként fordult csak elő. Üveges sörben tartanak kézműves fajtákat is változó kínálatban 1850 Ft-os kezdő üvegártól (Fóti Zwickl-t láttam legutóbb).
Pár aktuális ár: Jagermeister 4 cl 1500 Ft, kis üveges Coca Cola 700 Ft, Soproni 1895 csapolt sör 990 Ft / 5 dl korsó, Soproni IPA 1350 Ft a korsó. Hasonlóan a legtöbb hazai szórakozóhelyhez, itt is re-pohár rendszer van a környezetvédelem jegyében, azaz a műanyag pohár díját is meg kell fizetni, amit a végén visszaválthatsz zsetonra. Élelmesek eleve saját pohárral érkeznek, így spórolnak több száz Ft-ot.
Kötelező szervizdíj nincs, a fizetéskor az appon ki lehet választani, hogy mennyi borravalót akarsz adni, ha akarsz egyáltalán.
Ételeket a bejárat előtti Billog büfé kioszkban lehet kapni, de én még nem ettem ott. Kézműves burgerek, pulled pork szendvics, Tex-Mex tál, Jalapeno poppers szerepel a kínálatban, szóval afféle mexikói-amerikai street food hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (25)
Dürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - Külső képDürer Kert Budapest - Külső képDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - Külső képDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - Külső képDürer Kert Budapest - Külső képDürer Kert Budapest - EgyébDürer Kert Budapest - Külső kép

Dürer Kert további értékelései

2023.06.24egyedül
Kiváló
Vér profi személyzet van! Kedvesek, közvetlenek! Soha nem volt negatív tapasztalatom a vendégekkel sem! Legutóbbi ONYX buliban rosszul lettem! Mindenki vigyázott rám! Nagyon [moderálva - a szerk.] jól esett!
2014.08.23barátokkal
A Dürer Kertbe elsősorban szórakozni, koncerteket hallgatni, barátokkal lenni járunk, és nem az étkezésen van a hangsúly, de amikor esetleg egy egész éjszakát eltölt az ember egy szórakozóhelyen, nem árt, ha lehet enni is valamit. A Dürer Kertben bent 1 db koncertterem van, egy nagyobb és egy...
Népszerű szállások a környéken
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyári sláger kiemelt időszakban
Nyári sláger kiemelt időszakban
07.12-08.18.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval